Onpas pitkä aika edellisistä kuulumisista... Ei oo kerinnyt, kun kiirettä on pitänyt. Päällimäiseksi kuulumiseksi varmaan nousee tämän päiväiset jekut. Eli Remo keksi syödä mun ihka uudet silmälasit, kaksi viikkoa sitten ostetut. Korjaukselle hintaa rapiat parisataa euroa plus sangat tulevat jäämään naarmuisiksi. Että sellasta. Lapsella vaihtuu hampaat... Mutta miksi mun uudet lasit? Olin jo tuudittautunut hyvään uskoon, kun mitään ei ole tuhottu varsinkaan kun olen ollut kotona... Nyt vaan hetkeksi ummistin silmäni päiväunille niin oli heti vartti käytetty hyväksi pahanteossa. No, muuten on selvitty enemmittä tuhoitta (kopkop), mutta miksi just ne lasit?!!

Kun mun syke oli tasaantunut muutaman tunnin päästä, käytiin lähikentällä treenaamassa pitkästä aikaa. Ima teki tosi hienoa työtä, meinasin ihan ilahtua (jos se syke ei edelleen olisi ollut melko korkeissa lukemissa...). Ehkä jo uskaltautuisi sinne kisoihin... Viime hakutreeneissä kyllä kovasti kannustettiin loppusyksyn kisoihin ilmoittautumaan. Saas ny nähä. Riitta oli kyllä oikeassa, kohta tulee joulu ja uudet juoksut ja uusi valeraskaus tai mahdollisesti pennut, ei tiedä. Joka tapauksessa kevät on taas "pilalla". Eli nyt on otettava härkää vissiin sarvista. jaa niin samalla reissulla kentällä Remon kanssa leikkiessä näkyi irronneen alakulmahammas. Motskari olikin vähän verisen näköinen... Brutaalia touhua tuo treenaaminen jo noin pienenä! ;)

Agilityssä meitä on vaivannut epämotivaatio. Tai ohjaaja olisi ihan motivoitunut, mutta ima: evvvk. Kisoissa on näytellyt lähinnä keskaria ja jolkotellut radat ala-arvoisesti läpi. Nyt Minna (kouluttajamme) keksi uuden kikan (extrahyvät namit kipossa autolla, johon koira vapautetaan), katsotaan kuinka motivoisi. Viimeksi kun aloiteltiin tällä harjoitukslla niin toimi kohtuullisesti. Tulossa on Timo Rannikon ja Janita Leinosen viikonloppu valmennukset, katsotaan saadaanko neuvoja keneltäkään ja jos, niin millaisia. Timo ainakin juhannuksena sai iman ajatusmaailmasta kiinni, belgi-ihmisenä ehkä tietää tuon kieron maailman.

Tulevia suunnitelmia ovat ainakin Pieksämäen agilitykisat 13.10. ja pentutapaaminen samalla paikkakunnalla marraskuun eka viikonloppu. Kaveri yrittää houkutella Varkauteen kisoihin marraskuun toinen viikonloppu, pitää harkita.

Remon agilityura on lähtenyt lennokkaasti. Mieluinen este on putki, johon pitää kivuta kyytiin vaikka ollaan kantamassa sitä estesuojaan :D :D :D