Vannomatta paras näköjään. Tuossa ihan äskettäin hehkutin kuinka mukavasti on mennyt. No, nyt on tullu kolmesti pissat sisälle, tänä aamuna, eilen illalla ja tosiaan sunnuntaina. Lisäksi maanantai-iltana ollessani suihkussa Remo oli kaivellut Aftabit käsilaukustani ja vetäissyt laatallisen. No ei siinä muuta kuin soittelemaan myrkytystietokeskukseen ja päivystävälle eläinlääkärille mitä tehdään ja onko myrkyllisiä. Oksennettiin ja sitten oltiin taas virkeitä. Erityiskiitos sille tympeälle myrkytystietokeskuksen ämmälle, joka ei suostunut auttamaan (koska kyse oli eläimestä, ei voida sanoa onko myrkyllistä). Kiitos vielä kerran saatana!

Eilen oli oikein kunnon treenipäivä. Ensin kotona treenattiin sivulletuloa, ei oikein meinaa mennä jakeluun. No, vähä kerrallaan. Sitten yövuoroon agilityyn, siellä suoranpätkää joka sisälsi putkea ja hyppyjä. Tällä kertaa laitettiin vähän korkeutta hyppyihin, ja huomasin että kannattaneis reenata niitä hyppyjä ihan muutenkin, ei olla ikinä hypätty "oikeasti". No, maneesin toiseen nurkkaan hiomaan hyppytekniikkaa naksuttimen kera. Vähän on vielä havaittavissa sellaista "aivotnarikkaanjamenoksi"-mentaliteettiä, eipä taida paljoa edes tajuta, mitä duunailee. Varsinkin jos heitän motskarin esteen toiselle ja hypytän, on tuloksena motskarin haku, este on vaan hidasteena matkan varrella ja ylitettävä. Itse lamppu ei ole vielä syttynyt. Sitä odotellessa. Harjoiteltiin kuitenkin hyppyä eestaas ja takaaviennillä. Ihan jees.

Sarviksen kehittämä suora: hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy mentiin osissa oikein mainiosti. Tässä on havaittavissa myös sitä, ettei Remolla ole havaintoakaan vielä siitä, että meikä on kartturina mukana. Nyt vaan painellaan suoraan kohti (oletettua) palkkaa suorittaen esteet matkan varrella. No, treenataan tätä nyt ensin ja katsotaan sitä ohjausta ja kuvioita sitten vähitellen mukaan. Ima onkin sellainen kuminauhalla kädessä kiinni oleva, että ehkä itsenäinen, motivoitunut ja esteitä hakeva koira olisikin mukava vastapaino.

Lisäksi näytettiin Jarille maahanmenoa ja kaikkea muutakin touhuttiin. Iidan Kitka-mali oli taas treeneissä, voi sitä rakkauden määrää <3 Hyvin kuitenkin sain Remoon kontaktia, vaikka maneesi oli täynnä houkutuksia: Naisia, kakkaa ja ihmis-ystäviä! Taikasana: lihapullat. Niillä pysyi kontakti kovemmassakin tilanteessa. Muutoin palkataan motskarilla tai isolla jalkapallolla, JEE JEE sanoo Remo!