Oltiin sunnuntaina tamskin agilitykisoissa Niihaman maneesissa.

Tulokset:
Agility 1. luokka Enni: 15 vp, kaksi rimaa ja yksi kielto (oma sähläys renkaalla). Eka rima joka tippui, olisin voinut olla vähän vähemmän vetävänä edellä, kiire tuli ja rima tippui. Toisesta rimasta ei hajua. Hieno rata ja olin todella tyytyväinen omaan ja varsinkin Ennin hienoon suoritukseen! :)

Agility 2. luokka Ima: hylkäys. Itse töpeksin heti alussa helpohkossa ansapaikassa, jossa putki meni A-esteen alta, sain kun sainkin ohjattua suoraan sinne A:lle vaikkei nyt mikään kovin vaikea ollut. Itsekin arvoin siinä mihin mennä ja sillon oli jo myöhäistä. Loppurata oli ihan ok, Ima oli pirtsakka ja iloinen mikä oli tavoitteena.

Hyppyrata Ima: Nollarata ja seitsemisen sekuntia yliaikaa. Haahuilua, sekunteja kului joka putkella (oli monta putkea radalla). Otti päähän, kun katseltiin illalla videolta, vedin aivan liian edessä, kun olisi pitänyt olla putken päässä vastassa ja mennä koiran kanssa yhtä matkaa yhdessä. Mikä lienee oli mulla ideana, kun mahdollisuuden tullen vedin hirveästi edelle. Muutenkin jotain säädin ja värkkäsin, valssamiset eivät onnistuneet lainkaan ja ihan ihme töpeksintää. Ottaa niin päähän oma mokeltaminen. No, opiksi tästä.

Pari selvää ja epäselvää kuvaa:
1209755.jpg
Jee kun meillä on kivaa!

1209758.jpg
Kyllä me siellä jossain radalla mennään...