Remo kävi esittäytymässä Parikkalassa kepon vanhemmille. Itseäni vähän jännitti miten pärjätään, osaako käyttäytyä ja niin edelleen. Itse appivanhempi-kokelaiden tapaaminen ei niinkään jännittänyt... No turhaan sitten jännitin, appivanhemmat olivat ihan suorastaan myityjä Remon hurmaavaan olemukseen. Kuulemma saa viedä hoitoon millon vaan. Ihan hyvä, ainoa että matkaa on n 5 tuntia suuntaansa. Mahtavat olosuhteet koirailulle, iso piha ja runsaasti metsää ihan vieressä. Kovasti touhuttiin pihalla ja metsässä ja järven jäällä, lisäksi appi kävi postia hakemassa ja naapurien kanssa turinoimassa Remon kanssa ;) Taisivat vähän innostua koiran hankinnasta.

Maanantaina harjoitettiin pientä tottista omassa olohuoneessa. Noutokapula: ei onnistunut juurikaan, tiputtelua ja turhautumista. No, alussa vasta ollaan. Luoksetulo: vieläkään ei oikeen onnistu enkä oikein keksi miten lähtisin ratkaisemaan noita liikkeitä. Vähän kerrallaan.

Tiistain agilityssa opittiinkin sitten vaikka mitä uutta. Renkaasta mentiin muutaman kerran läpi, kerrattiin A:n ylösmenokontaktia, muutama takaaleikkaus hypyillä, pujottelua hieman ja lopuksi A:n kiipeäminen muutamaan kertaan. A:n jätän muhimaan kesälle, tämä oli vaan tällainen pieni kokeilu. Hiotaan vain noita ylösmenokontakteja, jotka onkin tosi hyvin nyt jo hallussa. Hirveen hauskaa tuntuu tyypillä olevan!

Sunnuntaina mennään suojelutapahtumaan, mahtavata!!! :) Lisätietoja: http://www.aktivistin.net/joukkueelle.html

Ima on nyt hoidossa Hannalla, juoksut on parhaimmillaan.