Nyt onkin luvassa kuvakollaasi! Jaksoin purkaa ixuksen ja otin aamulla pari kuvaakin. Ohessa heti 22.12. kuva treenikentältä, tosin kuvan tarkoituksena on kaamos, eli keskipäivän aurinkoa yritin tsuumailla. Aika pimeätä! Ja luntahan siis ei ole...

1174646.jpg

Sitten pari treenikuvaa! Tuona samana päivänä käytiin siis ihan oikeen pk-kentällä "treenaamassa" eli pallojuttuja harrasteltiin ;)

1174680.jpg
"Perhana, anna se pallo!!!"

1174683.jpg
"Mä tiedän että sä piilottelet jotain siellä!! Tänne se ja heti!"

1174696.jpg
"Jos menen maahan niin annatko sitten?!"

Että sellaista. Niin mitenkäs siitä uudesta vuodesta selvittiin... No, oli aika yllätyksellinen. Olin enempi huolissani iman selviytymisestä, kun viime vuonna sitä vähän pauke ja välke häiritsi. noooo.... Tyttö ei ollut milläänsäkkään. Ei siis mitään reaktiota. Ei käyty Iman kanssa kuuden jälkeen enää ulkona, sitten vasta yhden aikaan, jolloin kaukainen pauke ei sekään ulkona häirinnyt.

No Remo sitten... Olipa aika yllätys. Meijjän mies oli ihan vapinassa!! Sisällä ei mitään hätää ollut, sitten vasta kun puoli yhdeksän aikaan oli pakko käydä pikapissillä, nii jopa alkoi puntit tutisemaan! Sisälle tuli aika kiire ja hermostuneena vähän ramppasi edes takaisin ja alkoi kuunnella ulkoa tulevia ääniä. Rauhoittui kuitenkin hyvin sitten, aamupäiväinen puolentoista tunnin metsälenkki, keppileikit, piilonen ja jälki (joka meni huonosti, btw) tekivät tehtävänsä. Me sitten Jonnan ja Matson kanssa uskaltauduttiin lähibaariin, ja vietettiin vuodenvaihde siellä. Kotiin tullessa vastassa oli ihan reippaita koiria, nou hätä. Mutta mutta... Pissalla piti taas käydä, ja Remo hermostui aivan totaalisesti. Ei meinannut oikein rauhoittua sisällä enää nukkumaan, ja käytävältä kuuluvat naapureiden bileäänet eivät ainakaan auttaneet... Naapurit jaksoivat juhlia viiteen asti aamulla!! No mutta, ehkä liioittelen, kyllähän tuo sitten kuitenkin jossain vaiheessa (n. 20min-puoli tuntia ulkona käynnistä) rauhoittui tuonne pimeään eteiseen ja antoi naapurien möykätä, itse kyllä heräilin... :)

Aamulla sitten halailtiin sängyssä:
1174738.jpg
Yleensähän ei koirat nuku öitä makuuhuoneessa, mutta viime yönä tehtiin poikkeus.

Pakko laittaa vielä tämäkin ilman kepon lupaa:
1174741.jpg
Remo ja Matso vaihtaa neniä! :D

Että hyvää uutta vuotta vaan kaikille!!!