Noniin, se on sitten yhdistetty näyttely- & anoppilaviikonloppu takanapäin. Saalista saatiin, tavalla ja toisella.

Remo maalaiselämän hullaannuttamana keksi metsästää oravanpoikasen ja nauttia hyvällä ruokahalulla. Barffausta viimeisen päälle! Rautavatsa ei ole ollut tästä millänsäkkään, ulostullut tavara on ollut erittäin hyvälaatuista, jopa parempaa kuin perusnappularuokinnassa. Hyvä Remo!

Parikkalan ryhmänäyttelystä saaliina oli puolestaan EH ja junnu-urosten ykkössija, Remo taisi olla kyllä ainoa laatuaan siinä sarjassa. Mutta ykkössija kuin ykkössija!! ;) Ima ja kepo toimivat erinomaisesti rooleissaan houkutuslintuina kehän laidalla ja Remo malttoi seistä ja juosta ihan tosi hienosti. Remo myös antoi tuomaritädin kauniisti katsoa hampaita ja käpistellä itseään. Mehän ei tietty olla harjoiteltu oikeastaan ollenkaan... Lahjattomat treenaa näitä kuvioita! Käpälöimistä ja hampaiden näyttämistä vaan. Kiltti täti olikin, oikein nätisti kohteli nuorukaista ja jutteli mukavia. Arvostelussa lukikin jotenkin näin: "Vauhdikkaasti esiintyvä nuori niukkakarvainen uros. Komeat raamit jotka odottavat täyttymistä". Että sellaasta!=)

Eilen olisi ollut Iman kohdunpoisto, mutta täysin kummasti UNOHDIN sen kokonaan!!! Harmittaa ja nolottaa... Ihmettelin miksi eläinlääkäri oli soitellut pariin otteeseen lounasaikana... Voi nolous... En tiedä miten pystyin unohtamaan, olin kuitenkin hehkutellut tätä jo siitä asti kun varasin leikkausajan. Damn! Uusi yritys 20.5., ehditään ensi lauantaina agilitykisoihin vielä. Silti harmittaa! Sori Minna!!!

Tähän loppuun voin kertoa vielä, että kadulla edessä menevä kissa toimii erinomaisena kirittäjänä ja juoksuvieheenä. Ollaan aloiteltu juoksuharrastusta Remon (ja Iman) kanssa, Imahan on tottunut tallaaja, mutta on pitänyt odotella pojan kasvua että voidaan lähteä juoksuttamaan. Hienosti mentiin muuten kyllä, kissan kohdalla piti vähän nojata juoksuvyötä vastaan heheh :D No hyvä vaan, Iman kanssa juostessa ei ole siitä ollut mitään kiri- & vetoapua, on sellaine rinnalla lönkyttelijä. NYt mentiin kerrankin vaudilla!=)

Paljastanpa vielä myös, että meillä on kohta uusi koti jossa koirillekin on jonniinnäköinen pihanpläntti, tosin ei mikään suurensuuri. Tästä lisää myöhemmin!