On niin kiireistä tää loma-aika, ettei kerkiä ees kirjottelemaan. Saatikka koirien kanssa mitään puuhailemaan. Jos en oo ollut jossain menossa, niin aika on mennyt kämppää järjestellen, t. nimim. "Juuri koottiin yksi Malm-lipasto". Sen verran kesälomareissua, että käväisin Virossa ratsastamassa Ruilan tallilla. Talli sijaitsi melko lähellä Tallinnaa ja sopivasti järjestetyt Tallinnan Ölle Summerit olivat mukana todo-listalla. Kuvassa innokkaat olutfestarilaiset alueen portilla:

1718876.jpg

Ratsastukset sujuivat ihan ok, hevoset eivät ikävä kyllä olleet kovin kummoisia, aika kehäraakin oloisia melkein jokainen jonka selässä kävin. Tylsää maksaa siitä, että saat koulia työhönsä leipääntyneitä, kovia ja jäykkiä hevosia. Paikka oli kyllä mitä komein, hieman rapistunut neuvostokolhoosi, kaksi maneesia, kaksi ulkokenttää, derbykenttä jne.

Koirille löytyi tuliaisiksi Sika, joka onkin todella sitkeästi pysytellyt hengissä sunnuntai-illasta saakka. Tässä muilutetaan Sikaa oikein yhteistuumin:

1718883.jpg

Jotenkin tuntuu, että tuossa kuvassa se huutaa apua katsoen suoraan kameraa :D

Mutta ei tähän väliin tämän enempää, illalla olisi Iman kanssa agilitykisat tuolla Pirkkahallin kentällä. Saas nähdä miten käy, Iman fiiliksistä ei koskaan oikein ota selvää ennenkuin ollaan radalla. Ilon kautta vaan vissiin... Nyt hän on kyllä oikein hyvin viihtynyt uudessa kodissa ja ollut pirtsakka. Mutta sehän ei kerro mitään agilityratavauhdista... ;) Kuivattua naudanmahaa ja -lihaa on kyllä tarjolla, ehkä sillä vauhtia löytyisi.

Huomenna nokka kohti Ilosaarta, Parikkalan kautta kierretään ja jätetään koirat sinne hoitoon! Moronnääs!