Jaahas, vuodatus on uusinut ilmettään. Nyt alkaa lähestyä se aika, että tämä siirtäisi koko konkkaronkkansa tuonne blogspotin puolelle... Saas nyt nähdä

Vuoden ekat hakutreenit oli tänään, piiiitkän tauon jälkeen. Pari vierailevaa tähteä joukossamme, mikä olikin mukava piristys. Mutta se remon reeni. Ei onnistunut. Tai no onnistui... Nenä ei ollut pätkääkään auki, juoksenteli vaan miten sattuu edestakaisin ja niin edelleen. Huomasi selkeästi että ollaan pidetty taukoa ja en tiedä mikä oli muutenkaan. Ei se syksylläkään kesätauon jälkeen ihan noin kahvilla ollut... Ehkä uusi paikka hieman sitten häiritsi, tiedä näistä. Mutta joka tapauksessa takapakkia oli tullut, mutta eipä tässä mikään hätä olekaan. Palataan perusharjoituksiin. Jotain onnistumistakin oli, nimittäin maalimiehet onnistuivat leikittämään Remoa kunnolla ja näin saatiin vähän piristystä ja moottoria lisää. Ei pelkkä "nakit naamaan ja eteenpäin". Lisämotivaatiota tulee niin että ropisee! ;) Tässä ei olla oikein aiemmin onnistuttu ja palkattukin pelkillä nakeilla, mutta ehkä nyt sitten kun tuo hakuilu ei ole niin uuden uutta koiralle, niin "rentoutuu" leikkimäänkin siellä ihan innolla.

Hirmu kivat kuvat saatiin treenien päätteeksi:

 

Viime lauantaina ehdin pikaisesti agilitya treenamaan molemmilla koirilla, ja tosi kivasti remo menee kun vaan muistan että se on vielä ihan kakara. Eli mutkat meni pitkiksi ja suoriksi ellen rautalangasta vääntänyt, että "NYT Käännytään! TÄMÄ este seuraavaksi!" :D Ima sekoili omaan tuttuun tapaansa.

Noniin nyt sitten ei muutakuin alan valmistautumaan ensi viikonlopun Eckerön kisoihin, Affenanmaalle käy agiliitäjän tie, eli minä ja auspai Rocky lähdetään sinne asti hätyyttelemään kaiken maailman mm-hopeamitalisti-Oreniuksia ;) Raporttia sitten.

Lis. Kuva lisätty!