Meillä kävi kylässä Heimo aka Briskness Indiana Jones. Aikamoinen seikkailija olikin hoh hoh heh ehe. Hannan blogissa onkin jo jonkin näköinen selvitys ja videolinkki, ja sama video on jo Facebookissakin, mutta enivei. Hiton hauska kaveri! Tuli meille sisään kun mikäkin maailman omistaja eikä ollut moksiskaan ympärillä hössöttävistä (isohkoista) belgeistä.

"Hitto kun ovat isoja, pittää ihan kurotella!" Nauru

Remon kanssa alkoi leikit saman tien.

Ima toki hieman jäykisteli ja esitti kuningatarta. Mutta se onkin hänen tehtävänsä Pusu. Tässä vielä tämä videolinkki, jos joku ei ole nähnyt:

Photobucket

Maanataina arkeenpaluun kunniaksi kävin ulkoilemassa valoisaan aikaan omieni & Minnan koirien kanssa (ks. postaus Eckerön kisoista tammikuussa). Hirmu mukavaa oli! Aurinko paistoi ja pojat & Ima ovat aina niin sopuisaa sakki (paitsi Ima ja Ruuti hieman kyräilevät). Ruuti on itseasiassa meidän Ennin setä, että sukulaissakkia ollaan Silmänisku

Ruuti siis tässä hihnassa ensimmäinen, vanhuuden vaivojen takia joutuu rajoittamaan menoa + Iman kanssa tulee vähän riitaa, jos saavat huseerata yhdessä...

Tykki ja Remo (Tykki joka kuvassa kauimmaisena) sitä vastoin ovat ihan jou räp kamui, eli turha sitä riidellä kun ei ole aihettakaan. Remo muutenkin on tosi sosiaalinen, jos ollaan vaan poikain kanssa liikenteessä, niin todella taitavasti väistelee tilanteita ja Ruutin patsasteluja, ei provosoidu pätkääkään. Mennä hössöttävät Tykin kanssa vaan. Ihania!