Tänään oli juuri meille sopivaan ajankohtaan Takkujen tokotreenit tuossa lähiparkkipaikalla. Mahtava tsäänssi viimeistelytreeneille! Mua jännitti jo treenitkin, kun tiesin ne viimeistelyksi ja halusin tehdä kokeenomaisesti Nauru Heh.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä ja paikallamakuulla. Sopivasti paikalla oli Remolle ennestään tuntemattomia tyttösiä, sekä yksi suuren suuri susikoirauros, elikkäs ei mitään rutiinihommaa! Myös yksi ohjaajista oli meille uusi tuttavuus, ja hän sitten teki luoksepäästävyystreenit. Ekalla yrityksellä remo ryysäsi hieman vastaan (=ei pysynyt istuallaan mun vierellä), mutta muuten ok. Heti kohta perään uusi yritys ja istui rauhassa paikallaan. Hyvä!

Paikallamakuu jänskätti. Jätin motskarin selän taakse odottamaan ja käskin maahan. Meni maahan heti, hyvin ja suoraan. Itse makuu meni ihan ok, hiukka on levoton, pää pyörii ja vilkaisi kerran taakse motskariakin. Pysyi kuitenkin kyynärpäät maassa. Häiriötäkin oli vähän, kun naapurin corgi hitusen liikkui ja ohjaaja kävi sen kerran palkkaamassakin. Hyvä! Vapautin suoraan ilman nostoa.

Tämän jälkeen otettiin vielä rivissä maahan-istu-käskyä. Tämä ei mennyt ihan putkeen, nousi istumaan hetken kuluttua (ennen oikeata käskyä siis), mutta tällaista ei ollakaan treenattu. Siis yleensä lähden pois lähes heti maahan-käskystä, tai sitten otettu melko reippaita maastanousuja, ei siis maassaoloa siten, että olen vieressä vaan.

Sitten yksilöliikkeisiin, halusin kisanomaisesti liikkeenohjaajalla seuraamista sekä remmin kanssa, että ilman, sekä seisomista. Meni todella hyvin! Mua jännitti aloituksessa (hyvä vaan! sai remo vähän oikeata fiilistä) ja Remo tähyili johonkin kaukaisuuteen jäniksiä. Kuitenkin pienestä pakotteesta otti hyvin kontaktin ja seuraa-käskystä tosi hyvin seurasi. Alussa vielä tähyili jäniksiä, mutta pieni pakote ja uusi käsky auttoivat. Loppu meni hienosti! Ai niin, viimeinen perusasento kyllä unohtui... Muuten siis.

Ilman remmiä seuraamisessa ei enää ollut huomautettavaa suuntaan tai toiseen, perusasennot ok eikä tähyillyt muualle kuin mun silmiin Pusu Hitusen on tiivistä, ehkä joku siitä huomauttaa, ehkä ei, itseäni ei todellakaan haittaa. PK-puolelle kuitenkin tähyillään...

Seisominen oli kymppi, en ottanut uusintaa vaan jätin yhteen tosi onnistuneeseen suoritukseen.

Jäi kyllä hyvä maku! Hyvä Remo!! Ihan paras äijä! Nyt ei pelota ehkä niin paljon sunnuntai... Sen verran kisanomainen treeni oli vieraine paikallamakuukavereineen. Nyt kun malttaisi olla viilailematta... Jos vielä sitä luoksetuloa vähän. Ihan vähän vaan... Ja hyppyä on kyllä ihan pakko, huomenna oman koulutusvuoron jälkeen on kyllä kaiveltava tokoeste hallilla esille.

Hui! Sunnuntaina sitten analyysit kisasta.