Kah, kun keskiviikkona Jonna ovelasti teetti meille kolmeen pätkään jaetun harjoituksen, joka mentiin lopussa kokonaisuutena, eli kyseessä oli ihan oikea 23 esteen rata. Huh huh! Noei ;) Pätkät sisälsivät mm. pujottelua (onnistui hienosti sisäänmeno! Suoralla linjalla), puomia ja keinua. Kontaktiesteitä ei ollakaan nyt tehty vielä kokonaisena, mutta otin riskin ja kokeilin. Kannatti se, eli ihan hienosti otti alastulossa kosketusalustan, pikkuisen vielä epävarmuutta siinä mutta parempaan mennään. Eli toisin sanoen: treeniä treeniä treeniä. Keinuun ei ole vielä liitetty kosketusalustaa, vaan olen antanut mennä vapaasti (palkannut alastulolla olevilla nameilla), ihan vaan siksi että haluan oppivan keinua, se on hankala vehje. Ehtiihän tuota kontaktoida, kun este itse on opittu ensin. Hyvin kyllä toimii keinulla, ei ole pelkurin oireita, kolahdus ja keinahdus ei ole ongelma Remolle. Pysähtyy hyvin vauhdissakin (olen pyytänyt ylösmenolla pysähtymistä & puolen välin jälkeen pysähtymistä), ei ole sekoittanut puomiin.

No itse koko rata, menipä muuten sika hienosti! Yksi ainoa virhe, kepeillä Remolle tuli joku aivopieru ja kesken keppien häirähti kahden välistä, otettiin alusta kepit vielä ja meni oikein. Tai saatoinhan itse siinä jotain häiriköidä, tiiä näistä. Ja siis pujotteli ilman apurimoja! Eikö tais siinä alussa olla kaksi ohjuria, ja lopussa yksi. No eni keis, tosi hienosti meni! Takaaleikattiin, persjätettiin, ja mitähän kaikkee ;)

Pujotteluvirhettä lukuunottamatta koko rata nollalla, puomin alastulolla säädettiin vähän, selkeesti kun vauhti lisääntyi niin ei pystyny enää muistamaan kosketusta. Tästä acton point minulle. Vähän jäi harmittamaan, ettei vielä otettu lopussa kontakteja loppumuistutukseksi, mutta ensi kerralla sitten. Jäi aika kova kisa-kutina Cool Tsiis, pitänee osallistua omiin toukokuun kisoihin, kun Varkauden näyttely taitaa mennä lörinäksi Hannankin peruttua.

Tässä pari eilistä ulkoilukuvaa:

Tuli jostain syystä otettua vaan Remosta... Anteeksi ima (jos luet tätä!)

Sitten rakkaat lukijat (juu kaikki te kolme) voisitte arvostella seuraavia silmälasiehdokkaita:

Kyllä vai ei?