Puuh, ohi on!! Huh ja hengissä selvittiin, vaurioitta jopa. Eipä siinä mitään, remo oli tosi kiva ja ihana ja kaikin puolin käyttäytyi oivallisesti. Pikku virheet kahdessa liikkeessä tiputtivat tuloksen 124 pisteeseen, mutta olin kuitenkin tyytyväinen.

Tässäpä osa-alueittain:

Luoksepäästävyys: 10

Paikallamakuu: 0 Meillä tuli ärsyttävä härdelli just ennen omaa paikallamakuuta: ilmoittautumissihteeri ei ottanut papereita kisakirjan varmennuseen, enkä toki muistanut itse moista. Siinä sitten tuomari alkoi kentällä lopulta varmistelemaan kirjoja ja huomasin heti, että meiltähän varmana puuttuu. Ja paperit autossa, koira kädessä, menossa paikallaoloon, kukaan ei voinut tulla auttamaan, voi vit*u että meni hermo. Sitten saan Hannan kiinni, lähtee etsimään papereita KÄVELLEN, kaikki 22 alokasluokan koiraa odottelee, että Hanna käy hakemassa kirjan autosta, jonka sijainti on hänelle epäselvä. Odotellaan hetki, kunnes tuomari sanoo että tule seuraavaan ryhmään, oltiin siis numerolla 5. Käsittämätön hermostus. Tyrkkään koiran jonkun käteen ja juoksen itse autolle hakemaan niitä saakutin papereita ja takas kentälle. Ekan ryhmän paikkamakuu menossa, kaikki hienosti makasivat. Oma vuoro toisen ryhmän kanssa, heti kun päästiin kentän reunaan, naapurin koira singahtaa omistajansa luokse raketin lailla. tiesin heti, että liian kova juttu Remolle. Hetken ihmeteltyään Remo nousee ja vaivihkaa jolkottelee mun luokse. Vitu*tti. Teki mieli syyttää kaikkia muita, muun muassa sitä sihteeriä ja Hannaa joka ei löytänyt autoa joka sattui olemaan parkkipaikan suurin, mutta pitänee katsoa peiliin ja todeta, että mun koira ei pysy paikoillaan häiriön alla. Jonka ehkä arvelinkin, liian varmoja paikkamakuukavereita ollut.

Seuraaminen kytk: 9. Aloitusperusasento vino kuulemma

Seuraaminen vapaana: 8. Liian tiivis (my ass!!=), yksi perusasento jäi. Seuraamisista olen megaylpeä!

Maahanmeno: 0. Jäi hienosti seisomaan, jota ollaan hinkattu viime viikot. Olisin voinut antaa hieman apuja, olin liiankin eleetön... heh. Olisi saanut edes jotain pisteitä vaikka olisin pikkaisen liioitellut käskyssä. Erinomainen valmisteleva osuus!

Luoksetulo: 8. Törmäsi ja törmäsikin sitten oikein kunnolla Nauru. Oli odotettavissa.

Seisominen: 8.5. Hieno kuten maahanmenonkin yhteydessä. Seisomisesta sivulle siirtyminen tuotti vaikeuksia, josta pistemenetykset.

Estehyppy: 7,5. Tämä menikin odotusten vastaisesti tosi hyvin! Pistemenetykset samasta kuin ed., sivulle siirtyminen epäonnistui ja Remo mm. haukkui, jouduin kahdesti käskemään sivulle/istu.

Kokonaisvaikutus: 8. Lopussa Remolla alkoi palaa hermo ja haukkui myös hyppyä ennen minulle kun käskin aloitusperusasentoon eli vaati palkkaa jo... Heh. Tuomari kommentoi tätä "hyvin belgimäinen luonne"-kuvauksella. Oli kuitenkin eri positiivinen ja sanoi, että kivan näköistä ja iloista yhteistyötä.

Oli mahtavaa tehdä töitä, kun nimenomaan meno vaan kiihtyi loppua kohti, kun palkkaa ei alkanut kuulumaan, eikä tosiaankaan sammunut moottori. Jee hyvä Remo, paras mies!! Kesällä ehkä seuraavan kerran, ehkä. Tokokisat on kidutusta!! Paikallamakuu pk-kisojakin katsoen pakko laittaa kuntoon hetinyt. Sujuukin hyvin normitilanteessa, mutta lisää häiriötä, häiriötä ja vielä kerran häiriötä. Ja vaatimusta vaan lisää.

Buukkasin sitten vahingossa eilien päiväni liian täyteen. Tokokisoissa menikin kolmeen, kun oli niin paljon osanottajia, ennenkuin sai kirjansa takas... Lisäksi olin lupautunut Tykin kennelavustajaksi agilitykisoihin Hämeenkyröön. Eli Kangasalta suoraan Hämeenkyröön Annalan kautta. Kotiin illalla puoli ysin aikaan NELJÄN koiran kanssa, ja lähisiwan kohdalla muistin, että maanantaiksi pitäis palauttaa videokamera koululle ja katsoa sitä ennen 3h neuvottelunauhoituksia (ja analysoida niitä). Katsoinkin sitten 3h nauhaa 1.5h tunnissa ja analysoin myöhemmin. Että sellasta... On tulossa melko kiire kevät dippatöineen, neuvottelutaitoineen ja olio-ohjelmointeineen, joten jätän kouluttamisen kokonaan huhtikuusta alkaen ja joudun varmaan vähentämään omienkin koirien treenausta.

Heimo oli hoidossa ja Remo on ihan megahyvä leikki-setä! Antoi toisen hyppiä päälleen, katsoin vaan sivusta sydän kylmäten...


Lisäys: Taustalla ekassa kuvassa oleva rosterinen pakastin on muuten myynnissä! Ostakee ostakee! Huomatkaa myös viinikaapin päällä oleva rintakuva, jota Remo pelkäsi aivan hirveesti alussa Nauru