Vitsi että oliki kivaa! Nauru Koodit ja dipat antoi yhden vapaaillan ja maanantaisin on siis Remon agilityvuoro. Tehtiin sikapitkää ja hankalaa rataa, god only knows why!  Mutta välistävetoja oli, ja niitä halusinkin.  Remo oli aikasta pätevä, vaikka itse olin hieman heikolla hapella viikonlopun jäljiltä ja jostain syystä myös pientä mahatautia meinasi pukata just ennen reeniä... Olipa mielenkiintoista juosta kun ei ollut aivan varma uskaltaako puristaa täysiä Huuto Toisella kierroksella vähän helpotti. Ja sitten tarkat selostukset:

Ekalla kierroksella, esteet 1-13, tosiaan meinasin jäädä jälkeen enkä jaksaa juosta, mutta joka tapauksessa ihan kivasti selvittiin alun välistävedoista (1-3) toisella yrittämällä. Yllätysmomenttina oli todella hyvin putken pimeän kulman onnistuminen (8-9), en ollut ihan varma että kuuluikohan tuo meidän repertuaariin vielä kunnolla. No, Remo hoiti homman. Aan alastulokontaktit ok, ylösmeno kuulemma nihkeä... No, ylösmenot on todo-listalla, ehdinköhän ennen 16.5.ttä... Saas nähdä. Pujottelu sitten... Olin päättänyt visusti, että NYT en häiritse kepeillä koiraa YHTÄÄN enkä laita liikaa apuvälineitäkään, laitoin vain loppuun kaksi apuria. Yhden härökeppivälivirheen jälkeen Remo veti täysillä ja oikein koko sarjan Silmänisku Hyvä Remo! Hyvä Maija. Sisäänmeno menikin oikein suorilta. Hyvä Minna ja Minnan keppitreenit! (onpas tää nyt hehkutuspostaus näköjään).

Kierros numero kaksi meni jo tavallaan paremmin, eli itse olin vähän kokoillut itseäni ja jaksoin juosta, eli siis sujuvampi kokonaisuus. Tässä siis esteet 14-29. Sika pitkä, oli. Muilla makseilla ennen meitä oli luonnollisesti vaikeuksia alun välistävedoissa (törkeen tiukat välit!) ja itsekin olin todella pihalla miten sujuu ja miten ohjaan. Iso koira, miten se taipuu noihin 14-15 ja 15-16 väleihin??!! Ja ettei rimat tipu tai muuten?? Peruuttamalla otin kiinni, ekan välin käänsin polvella puoliväkisin, ei hyvä mutta meni, toiseen väliin sainkin jo heitettyä "normaalisti" takaakiertoon. Toisin sanoen ekalla yrityksellä meni oikein vaikkei ollut kaunista katsottavaa. Uusintaotolla meni jo paremmin, en väkisin tyrkkinyt vaan sain omalla kädellä ja liikkellä hyvin taipumaan väliin ja takaakiertoon. Remo <3... 17-18 kepeile olin päättänyt tehdä sylkkärin (taimikäsenyton), mutta jostain syystä en millään saanut sellaista itseeni, vaan kroppani päätti tehdä valssin siihen molemmilla kerroilla. Harmi, sillä olin jopa laittanut apuohjurit siihen alkuun, että tulisi treenattua hankalampia lähetyksiä. Mutta ehkä ensi kerralla. 18-19 meno aalle onnistui myös, visusti ennalta päätin, että vedän kunnolla poispäin esteistä enkä yritäkkään ohjata lähelle koska satavarmasti on putkessa. Onnistui suunnitelma! Loppurata olikin kivaa vedätystä, paitsi mun mahalle. Muistin toki palkata kontakteista, eli ei me nyt ihan luukutettu tauotta loppuun :)

1240902142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Niin ei olekaan tullut mainittua, että torstaina käytiin harjoittelemassa BH-kokeeseen möllikokeessa. Meni ihan ok:sti, oltais päästy läpi jos olisi ollut virallinen koe, mutta itse en ihan ollut tyytyväinen. Nousi istumaan paikallaolosta, mutta oli liinassa ja korjasin joten en tiedä mitä oikeassa kokeessa olisi tapahtunut. Seuraaminen alkoi tosi hyvin, mutta kyllä Remokin alkoi hyytyä jossain välissä kun sitä seuraamista vaan jatkui. Ja jatkui. Ja jatkui... Ei siis todellakaan erinomainen, mutta ihan ok. Jättävissä liikkeissä tarjosi seisomista jokaiseen, köh köh... Ai miten niin ei treenattu yhtään ja tokokokeeseen hinkattiin tuota seisomista viikkotolkulla... Nauru Eli kaksoiskäskyt molempiin ja vartaloapua. Luoksetulo oli priima, tuli täysillä ja jarrutti eteen, ei siis rojahtanut päälle hih. Jokaisessa osa-alueessa siis todellakin hiomista, mutta ehkä tossa alkusyksyllä voisi mennä, kun saa nämä kiireellisemmät jutut pois alta ja ehtii treenailemaan paremmin.

Koska kuvattomat bloggaukset ja treenikuvaukset on sikatylsiä, laitetaan nyt viel loppuun pari huonoa kuvaa.

Veljekset kuin ilvekset.

1240902500_img-d41d8cd98f00b204e9800998e