Siinäpä agirodun tulos. Ei siis kehumista Otsan rypistys

Rata 1: virallinen TR-kisa. Saldona puomin ylösmenolta kontaktivirhe, muuten oivallista rataa. Viimeinen rima tippui loppuhäröilyn vuoksi. Todo-listalle loppusuorien harjoittelu. Kiva rata, Remo on mainio. Ei ollut toivoa avo-SM finaaliin tällä tuloksella... Plussaa: tein huolelliset ja HYVÄT alasmenot, hyvä minä ja hyvä Remo.

Rata 2: open class tasoituskisa. Tätä harjoiteltiin jo torstaina omalla kentällä. Rata alkaa helpolla hyppy-rengas-puomi -suoralla. Tsädäm, renkaalla väärästä välistä läpi ja etutassut ylösmenolle. Hylkäys siis heti kolmannella esteellä, tosin tuomari ei sitä ensin tajunnut vaan jatkoi virheiden huitomista vielä loppuun asti. Tältä radalta ainakin kolme riman tiputusta, en tiedä miksi, en ole vielä nähnyt videota. Väsynyt koira ja rimat käännöksissä alas? Huono rata kaikenkaikkiaan. Todo-listalle: hyppyjen petraus varsinkin käännöksissä, koiran mentävä ne itsenäisesti hypäten loppuun saakka vaikka itse liikkuisin samalla (muualle kuin eteenpäin). Kontaktivirheistä en tässä tiedä, mutta lasken alun hyllytyksen samaan sarjaan (ks. otsikko).

Alla kakkosrata, olikin paljon paremman näköinen, kun tuntuinen. Hyvät alastulot! Rimat tippui näköjään prikulleen samoilla paikoilla kuin joukkueradalla, eli kohdissa jossa valssasin edessä tms.

 

Rata 3: joukkuerata. A-esteen ylösmeno - naps. Puomin ylösmeno - naps. Yksi rima - naps. Voi viddu nääs. Alasmenokontaktit en ottanut huolella, joukkueen aikaa piti vaan tehdä seli seli. Joo joo just näin. Ei näin. Todo-listalle: YLÖSMENOKONTAKTIT!! Tämä joukkuerata löytyy juutuubista kohdasta 0:45 tai jotain. Mutta omaan liikkumiseen ym. ratasuunnitelman ylläpitoon olin ihan tyytyväinen.

Nyt kesälomalle, tiedänkin mitä on luvassa treeneissä. Lista yllä. Hyvä vaan ettei olla mihinkään ilmoittauduttu, hyvään väliin tulee pieni tauko Hymy Viroon ratsastusreissulle vaan jee ja Ilosaareen. moro.