Mulla oli joku tosi hauska blogiteksti mielessä menneellä viikolla. Se varmaan kosketteli maanantaisia treenejä ja tiistaisia tottistreenejä ja jotain. Nyt en enää muista, kun on perjantai-ilta ja oon KIPEENÄ. voi vattu. Viikonloppuna olisi Rannikon Timon koulutus ja kaveripariskunnan tuparit Teiskon tiluksilla, mutta kattellaan nyt. Vitalis, miksi perjantaina?? Viikossa on neljä paljon parempaa päivää sairastua.

Viime viikonloppu menikin karjalalisissa häissä, olipa mukavata. Koirat jäi hoitoon kukin minnekin, Ima meni Nelliinan huomaan ja Kaisa tuli meille kotiin poikia hoitamaan. Nimittäin Heimokin tarvitsi hoitajia, kun Hanna kävi palveluskoirien sm-kisoissa, ikävä kyllä karsiutumassa tottiksessa. Voe harmin paikka, ja miten kovasti tehty töitä ja myös onnistuneita kisojakin takana. Ei voi mitään... Ensi vuonna  kokeneempana.

Maanantain treeni meni taas kerran kivasti, kouluttajalla oli Salme Mujusen kolmosten rata jostain joka oli profiililtaan oikein kiva. Lähinnä harjoiteltiin pitkällä suoralla etenemistä ja takaaleikkaus ym kuvioita jossa rimojen olisi syytä pysyä ylhäällä. Ylösmenokontaktireenit jatkuivat, enemämmän tai vähemmän onnistuneina.

Eilen kävinkin Tupsulassa harjoittelemassa kontaktin palalla, kiitos Annan. Siellä huomasin, että a) kosketusalusta tarvitsee lisätreeniä ja b) liian vaikeaa vielä ylösmenolle yhdistää. Sen verran tiukassa on kahden vuoden 2on2off-treeni. Onnistuttiin parhaiten silloin, kun alusta oli melko kaukana ylösmenokontaktilta... No, harjoitukset jatkunevat.

Tiistaina salainen projektini "kohti bh-koetta" koki takaiskun. Päästiin ilmoittautumisessa vasta 3. varasijalle, prkl. No, tuleehan näitä. Olisi vaan kivasti ollut iltakoe ja tuomarina Aimo Heino, mukava mies nokian palveluskoiraseurasta. Mutta kiirekkö meillä, otin nimittäin loparit hakutiimistämme. Syy oli vain ja ainoastaan siinä, että tuntui ettei koskaan ehditä treeneihin enkä halunnut pitää keltään innokkaamalta ja ehtiväisemmältä paikkaa. Joten nyt freelanceilemme Remon kanssa, ja josko vaikka jälkeäkin ajaisi. Just joo lupauksia lupauksia... BH-tähtäin kuitenkin pysyy sen verran totena, että keskiviikkona kokoonnuimme naapurin aussien ja Hannan kanssa lähikentälle ja otin sekä ryhmäpaikallamakuuta, että yksilöä. Remo suoriutui esimerkillisen hienosti, mm. Hannan kutsuessa Ennin viereiseltä paikalta luokseen, Remo ei häiriintynyt vaan makasi hyvin paikallaan. Lisäksi yksilössä vieras, meleko vilkas, urosaussi suoritteli liikkeitä vieressä, mutta Nermo patsasteli hienosti eikä noussut edes istumaan (jota joskus sattuu). Hyvä poeka! Jos jaksaisin niin ilmoittaisin tokoon, mutta ei jaksa. Viikonloput loppuu kesken ja dippatyö pitäisi saatella finaaliin.

Siitä tulikin mieleeni raportoida siitäkin projektista. Asia on jopa edennyt taas vähän, ja lupasin itselleni ja työkavereilleni pitää pari päivää vapaata ensi viikon kiireiden jälkeen saattaakseni diplomit päätökseen. Sitten olisi myös nuo 30vuotis juhlat ja kaikkea, aikamoista juhlaa tämä elämä. Jos nyt vielä parantuisin tästä lenssusta ja Remon kanssa saataisiin nollia niin johan jo ylpistyisi.

Ai niin ja vielä loppuun mainos. Koska kaikki ilmainen on kivaa, otin osaa http://solutasolla.blogspot.com/ -blogissa olevaan arvontaan. Liput saisi johonkin burlesque-esitykseen jos voittaisin ja tämä mainos tuplaa mahdollisuuteni. Jee!