noei tullut fatboyta. Prkl. Lähellä oli kaksi kertaa, neljän startin tuloksina siis kaksi vitosta ja kaksi ei-niin-mainittavaa (20vp ja hyl joka vielä oli vähän omaa kämmäystä). Vitosen radat oli mahtavia! Ihan henkisiä nollia heh hehe.

Ekan vitosen radan videon löytää täältä: http://yrttitee.1g.fi/kuvat/Videot+2009/Tampere+15.8./Artfulfoxs+Heartbreaker_1.mpg ja tämän päivästä ei olekaan sitten saatavilla. Toisen vitosradan virhe tuli niinkin vammaisesta kohdasta, pieni arpominen ennen putkea ja siitäpä sitten kielto. Päättämätön Agilityjumalat eivät siis edelleenkään olleet suosiollisia.

Ai niin tähän se tavoitteen kuva (kuvan koira ei tule mukana):

Fatboy_oranssi_iso.jpg

Risuja ohjaajalle kontakteista, kuten aina. Minnan soimaamana päätin pitää tehokontaktikuurin, tai siis opettaa ne kunnolla siten, ettei tarvitse enää arpoa. Seuraavat kisat ovat 6.9. pm-joukkue, mutta tähtään seuraavan viikonlopun Nokian kisoihin. Siihen onkin n. kuukausi aikaa eli ihan sopivasti.Työlistalla ainakin lätkien häivytys, ylösmenot (lauantain ekalla radalla aivan hanurista) ja kontaktien suoritus kovassa vauhdissa / kisafiiliksessä.

Kisaraporttini päättyy täältä tähän.

Ps. Kuulemani mukaan Berliinissä alkoivat yleisurheilukisat, oikein mm-laatua. Jotenkin minulta on menny ihan ohi... Onkohan suomalaisilla mitalitoiveita? Ja missähän lajeissa niitä suomalaisia edes kisailee, evt.