Semmosta sitten tänä viikonloppuna. Häitä ja agilityä, jep jep... Lauantaina juhlittiin ystäväni Niinan IHANIA häitä, olipa aivan todella mukavaa! Juomaa ja ruokaa ja laulua ja tanssia Hääpari oli kyllä ylen kaunis ja komea, voe voe. Nämä olivat itselleni järjstyksessä viidennet tänä vuonna, johan tuo alkaa jo käydä rutiinilla.

No, sepä tarkoitti sitten sitä, etten ilmoittanut Remoa sunnuntain piirimestaruuskisan yksilöstarttiin, jonka oletin kutsun mukaan olevan aamulla. Kävihän siinä sitten niin, että joukkuekisat olivatkin ensimmäisenä aamulla ja yksilökisat joukkueiden jälkeen. Joten samalla krapulalla olisi voinut juosta virallisenkin startin... No, näin tällä kertaa.

Itse joukkuerataan jouduin kaiken krapulan lisäksi menemmään molemmilla koirilla! Voe elämä, Iman kanssa ollaan treenattu joskus ja juhannuksena, sentään perjantaina ehdin vähän kotikentälle kokeilemaan. Joku joskus vinkkasi Korpelan rasvattomista jauhemaksapihveistä ja avot, kyllä muuten toimi. Irmeli oli aivan tohkeissaan jo treeneissä perjantaina! Radalla Remo aloitti ensin ja tehtiin todella mahtava rata! Tuloksena oli ikävä kyllä kymppi, kun aloin oikaisemaan ennen pituutta seuraavalle esteelle ja Remo tuli pituuskeppien välistä. Uusintaotolla kaatoi vielä taaimmaisen pituuspalikan. Muutoin aivan nappisuoritus, hyvät ylösmenokontaktit puomillakin, ja alasmenot sain pideltyä pääni kasassa :) Lopussa tuli pieni härdelli, kun kepeiltä käännyttiin pois päin ja siinä sitten Nermon kanssa arvottiin kuka menee ja mihin, kieltoa ei kuitenkaan tullut tästä Olin todella todella tyytyväinen, nyt on hyvä mieli ensi viikonlopun Nokian kisoihin. Aiwan mahtawat agilityt oli!

Mutta sitten päivän toinen valopilkku, Ima! Irmelipirmeli paineli kuin juna ja tuloksena vain ja ainoastaan minun vikani ollut vitonen, yritin takaaleikata ja sehän ei passaa, tuli sitten härdelliä siitä juuri ennen estettä. Tyhmä minä! Olin nimittäin ihan tyhmästi unohtunut radalle väärään paikkaan, ihan helppo kohta oli. Muuten mentiin ihan tosi näpsäkästi! Tästä radalta on video seurakaverin kamerassa, toivottavasti saan pian nähtäväksi Irmelipirmeli meni niin kivasti, että taidanpa ilmoittaa sen syksymmällä johonkin oikeaan starttiin!! Hyvä Ima, hyvä Korpelan maksapihvit!!