Syksy on ihan mälsää aikaa. Lenkkeilyä pimeässä ja märässä, sisäkausi agilityssä ja muutenkin synkkää. Onneksi pääsee palmun alle kohta hahahaaaa!! Oikeasti tylsää on se, että treenit on siirtyneet sisätiloihin, eikä kentälle noin vaan pistäydytä vähän kikkailemaan. Nyt vaan pimeässä lähimetsässä eestaas tallaillaan, sekin alkaa käydä aika pieneksi. Jostain syystä välillä oman seudun lenkkipolut tuntuu tylsiltä, ja joskus taas ei, mistähän sekin johtuu? Aina vaan sama lyhkäinen metsäreitti, ja jumalattoman pimeää joka paikassa. Onneksi hommasin Ledlenserin niin johan otsaa valaisee.

Eilen agilityssä hyvät reenit, Remo oli ihan mainio kiltti poika taas. Treenissä teemana niistopersjättöä ja poispäinkääntöä ja takaakiertoa ja valssausta ja takaaleikkausta, eli kaiken näköistä sälää jännittävillä nimillä varustettuna. Hyvin meni ainakin suurimmalti osin! Olenkin ollut niin ahkera, että olen kuivaharjoitellut lenkin yhteydessä sekä valssauksia että sylkkäreitä, ensiksi mainittu ei aina minulta suju ja toiseksi mainittu ei vaan koskaan suju meiltä muutenkaan. Nyt ehkä sain kuivaharjoituksessa pienen ahaa-elämyksen miten se koira käännetään siitä edestä, miten käsi ja kroppa kiertää, siis sylkkärissä. Ehkä. Eilen ei kylläkään sovellettu sitten käytäntöön.

Vaikka onkin synkkää ja räntäsateista, enkä päässyt viimeistä tenttiä läpi joten en valmistu tänä vuonna, niin jotain hyvää kuitenkin. Huomenna äipän kanssa Playa del Inglesiin wuhuu! Pina Colada, kyllä kiitos. Aurinko, yes please. Makailu rannalla, no pystyn kestämään. En olekaan ennen rantalomalla turrepaikassa ollut (no ok, kerran Thaimaassa Phuketissa), katsotaan miten viihdyn vai hajoaako laatikko. Lisäksi diplomityö lähtee painoon än-yy-tee nyt, tämän blogauksen ja työpäivän päättäisen jälkeen. Siinähän se kansi pojottaa:

Ei vaan tunnu oikein miltään, kun harmittaa se hiivatin Operaatiotutkimus ihan "#¤%"&¤/¤ paljon. Vi!**u!!! No, elämä on ja kai tää tästä taas. Nyt kohti rantsua, Adios!