Vähän myöhässä, mutta parempi kuin ei milloinkaan! Eli hyvää joulua ja tulosrikasta uutta vuotta kaikille teille tuhansille tämänkin blogin lukijoille  Erityiskiitokset menneestä vuodesta kaikille ihanille panik tours-, treeni- ja seurakavereille eli Minnalle, Sarvikselle, Jarille, Jukalle, Siwalle ja muille takkulaisille, meidän Hannalle, Heimolle, Ennille, hakuporukalle, NPKH:n kentän laidalla seisoksineille silloin harvoin kun ollaan käyty, kasvattajille, työkavereille, teekkarikavereille, sukulaisille, kisakavereille, valmentajille, irkkikavereille... you name it! Varsinaiset kiitokset kepolle, joka (lähes) aina mukisematta lainaa Ooppeliaan niin, että kaikki luulee että mulla on oikeasti oma hieno ja iso koira-auto! Ja hoitaa molempia koiria aina kun pyytää ja joskus pyytämättäkin .

Ennustan vuodesta 2010 erittäin tulosrikasta ja hyvää vuotta hahaa! Tavoitteena on korkata agilityn ylemmät luokat hyvin menestyksekkäästi tai vähintään korkata ja toivon mukaan jopa näyttäytyä palveluskoirakokeissa. Lisäksi havitellaan lisää sertejä näyttelyistä Remolle ja Ima saa runsaasti ROP ja RYP-sijoituksia sekä terveyttä molemmille (jota onkin onneksi tähän mennessä riittänyt). Lisäksi ennustan itselleni kovaa identiteettikriisiä: "diplomi-insinööri rouva Hautere, oletan?" "Anteeksi, en ymmärrä ketä tarkoitatte???" 

Että eikun hyvää, lahjarikasta mennyttä joulua ja oikein mukavaa tulevaa vuotta.

PS. Pakko vielä tähän loppuun kertoa kun oli niin hyvät agilitytreenit tiistaina. Menin tuuraamaan Minnaa Minnan paikalle ja Remo Tykiksi Tykin paikalle, ja lupasin vielä viedä radankin treeniksi. Paikalla oli vain Sanna x2 mutta sehän olikin juuri sopivasti. Vähän jänskätti kuinka pärjätään itseämme taitavampien treeneissä ja että onnistunko suunnittelemaan hyvän treenin. Nappasin sitten CleanRunin joulukuun lehdestä radan, ja avot, oli muuten hyvät treenit. Remon kanssa tehtiin heti alkuun nolla 16 esteen radalta, eikä yhtään hassumpi! (katso kuva rata1). Kuvioita Hiottiin vielä osia paremmiksi ja tehtiin tosi hyvää jälkeä. Onnistui jaakotukset hyvin (rata1, este 3) ja valssit ihan ok (rata 1, este 13 muurina) ja yllättävää kyllä, poispäinkäännöt (rata 2, esteet 7-8-9 sekä 11-12-13 a-esteenä) aivan mahtavasti!!! Kontakteissa kyllä nyt tehokuurille, Aan alastulot ihan perseestä toisella radalla (rata 2, este 11 mustat pallerot). Mutta all together oikein onnistunut treeni meiltä joka suhteessa, ja mukava oli myös rata vaikka ensin katsoin että on vähän tylsähkö. Ei sitten ollenkaan! Toivottavasti sain myös annettua jotain järkeviä vinkkejä kanssatreenaajille, vaikkei suoranaisesti koulutusvuoro tai -tarve ollutkaan Suulas kun on, niin meinaa neuvojan rooli aina pukata päälle.

Rata 1:

Rata 2:

Mutta nyt tapsan tansseihin! Ja odottelemaan 6.1. tottelevaisuuskoetta, onpa jännää!