Takaisin elävien kirjoissa, joten kuten.

Mennyt viikonloppu meni ensin ylioppilasjuhlissa ja sunnuntaina lepäillessä. Sisko kirjoitti rimaa hipoen itsensä ylioppilaaksi ja päästötodistuskin oli melko... No, ei ainakaan isosiskoihinsa tullut Mutta eipä se tietenkään minulle kuulu. Vein oman diplomityöni myös näytille, sai sukulaiset ja perhetutut hiplailla sitä, kylläpä tuntui hyvältä hehe. Tiistaina varmistuikin työn arvosana, ja sain nelosen mikä on todella yläkanttiin meikäläisen asteikolla! Peruskolmosta tullut saatua yleensä ja TTY:n kursseista keskiarvoksi 2.31, eli paska. Mutta ihan riittävästi.

Olen myös joutessani tehnyt päätöksiä ja tavoitteita tulevalle vuodelle, yksi päivä lenkillä vaan päätin että Remo kisaa jälkikisoissa vuonna 2010, ja that's it. Ei mutinoita. Päätin, että päätän tämän nyt, ja pidän päätöksen. Ehtii treenata hyvin syksylle, tottis on hyppyjä& ampumisia lukuunottamatta ihan mallillaan ja esineitäkin on otettu. Pientä säätöä siis noiden suhteen ja jälki kuntoon keväällä & kesällä. Tästä innostuneena painelinkin (eli laahustin sikaflunssassa) sunnuntaina metsään ja opetin Remolle keppi-ilmaisut. Ja kappas, meni perille aika nopsaan hih. Tallasin lyhyen jäljen ja ripottelin keppejä. Ekalla kerralla ei tietenkään tajunnut mitään, jäljesti vaan loppuun, mutta otin uusiksi ja näytin keppejä ja kehuin kovasti kun otti suuhun. Harmi kun naksutin on kadonnut, olisi tähän onnen omiaan... Ehkä pitää ostaa uusi messarista. Enivei, otin lenkin varrella vielä pari jälkikeppiharjoitusta ja Remolla selvästi oli lamppu syttynyt, poimi mulle keppejä ihan no problems. Hyvä Remo! Onneksi on kova poika keppien perään ja mielellään niitä myös ottaa suuhun, eipä ollut ongelmia ilmaisun valinnan suhteen. Tästä siis eteenpäin, talvella vielä keppi-ilmaisua ja keväällä sitten jäljelle. Hyvä tästä tulee.

Keskiviikkona Hannan ja Heidin kanssa tottistreenit, otin kilpailunomiaisesti alokasluokan liikeet (miinus hyppy plus nouto), ihan hyvin meni paitsi itse mokasin kympin luoksetulon heilauttamalla kättä sivulle sivulletulon aikana. Mental note to myself: tokossa ei heiluta. Pitäisi keksiä jotain uusia liikkeitä, meinaa tympiä nuo iänikuiset maahanmenot ja muut. Ehkä pitäisi lähteä vaan rohkeasti eteenpäin, harjoitella ruutua ja tunnaria jne... Mutta en osaa aloittaa... Katellaan. Tottelevaisuuskokeen suhteen kuitenkin hyvät fiilikset, vois jo olla pian!

Noudossa edelleen häikkää, tuonti on ihan ok mutta hakemisosuus tökkii. Remolla ei selkeästi ole ihan selvää se homma plus ei oikein motivaatiota siihen noutoon. Sellainen pikkusievä, ihan ok. Hanna lupasi lahjoittaa toisen kapulansa minulle joten voidaan tätäkin vähän kotona parantaa... Syyhän on tietenkin minussa ja vaillinaisessa opetuksessa. Lisää herkkuja, varmuutta ja innostusta niin kyllä se sieltä paranee.

Eilen sitten agilitytreenit, jotka oli minun osaltani aika killerit. Oli väsynyt olo jo ennestään ja olin käynyt töissä asthangajoogassa, oli todella vetelä olo väsymyksen lisäksi. Eli toisin sanoen en ole vielä ihan tervehtynyt. Minna ei ollut paikalla vetämässä treenejä, tehtiin keskenämme aika simppeleitä A-putki-hyppyjä -kuvioita. Mietin vielä jälkeenkinpäin, että just tuollaiset perusylläpitotreenit, ei huippua fiilistä jee, mutta ihan ok. Oma koulutusvuoro vielä perään, olin jo ns. dead meat, mutta onneksi tuli vain yksi koulutettava paikalle niin pääsin kotiin suht ajoissa.

Huomenna messariin tsekkaamaan, mitä tuomari tykkää Imasta ja Remosta! Peukut pystyyn siis Illalla kaverin kolmekymppisille ja on luvattu hotelli Vantaata ohjelmaan wuhuu Siitäpä tulee varmasti "jännää"!!