Kalifornian auringosta Tampereen pakkasiin... Ei hyvä. Työreissu oli raskas, mutta antoisa. En ole koskaan käynyt jenkkilässä aiemmin, mutta nyt siis työt veivät kohti San Diegon aurinkoa. Sää oli pilvinen, sateinen ja aurinkoinen, eikä erityisemmin lämminkään paitsi viimeisenä päivänä. Jotakuinkiin kuitenkin kesän tuntua sai!

Koska oltiin ameriikassa, piti vuokrata auto ja ajaa 8-kaistaisilla highwaylla. Hyvin meni vaikka työkaverit ennalta pelotteli. Onneksi oon niin hyvä kuski ehheheh. Chrysler oli ystävä.

Koska oltiin ameriikoissa, piti shoppailla niin maan perusteellisesti. Ostin mm. alla olevat kengät <3, "nahka"takin O'Neill (n. 30 $), Puman tennarit (n. 20$), Leviksen farmarihousut (parikymppiä), Guessin käsilaukun (muutaman kympin hehe...) ja perusvaatteita ja hiluja ja kaikkea. Niin ettei meinannut laukku mahtua enää kiinni lähtiessä.

Koska oltiin ameriikoissa eli Martha Stewardin luvatussa maassa, piti tietysti ostaa Martha Steward Wedding -lehti (15 years special edition!)

Ja koska oleskelun kohdille sattui mm. Superbowl sekä Valentine's Day (tai ei ihan mutta melkein), niin offisella oli tarjolla perjantaipullaa:

VIimeisen päivänä löydettiin SmartPet, joka oli iso halli täynnä lemmikkitavaraa, sekä eläinlääkäriaseman, trimmausaseman, käytöskoulun sekä löytöeläinsuojan:

Koirat oli käyttäytyneet ihan hienosti, etänä jännitin sekä agilitykisoja että näyttelyä. Agilitykisoissa Jari ja Remo olivat tehneet hienon hylsyn ja Jonna ja Ima hienon kympin yliajalla! Mihin minua edes oikeastaan tarvitaan... Ei niin mihinkään! Videota voisi olla luvassa tulevalla viikolla.

Sokerina pohjalla, näytelmissä Remo oli näyttänyt komealta ja Ima kauniilta, Remolle siis tavoiteltu SERTI jee! Sekä sijotus avo2 ja pu2  Tämä siis toinen serti. Ima kaunotar liiteli paras narttu 4. sijalle, eli hienosti sekin!

Remon arvostelu:

"Very masculin. Perfect size (mitääääh  kysyn vaan) and substance. Very nice confirmation (=ruumiinrakenne). Super temperament (HAHAHAHAHAA , oli hillunut ja hyppinyt tuomarin syliin!!!). Nice head but prefer skull more flat. Very nice ears. Good bones. Strong topline but heast is dropping off a bit. Nice angulations. Very typical movements. Acceptable tail carriage. He is too outwashed in colour, otherwice a nice dog." Kiva kun kuitenkin sijoitti hyvin vaikka arvosteli väriä, ehkä siksi tiputti toiseksi?

Iman arvostelu:

"Very nice 7 years old bitch. Perfect topline in head. Very nice dark almond shaped eyes. Good underjaw (alaleuka?). Ears are bit long. Nice fitting bones. Good chest. Very nice confirmation. Perfect strong topline. She is a bit weak in pasterns. Moves very nice behind, but a bit loose in front. Nice tail carriage." Kova taso ollut nartuissa, kun näin hyvällä arvostelullakin "vain" neljänneksi!  Ima on niin söpö

Nyt Kuorosotaa kyttäämään! Tsemppiä Johanna ja Lepikkä! :)