Joo ei jäänyt Turun kisoista paljon historian kirjoihin eikä kertomista jälkipolville. Tuloksena kaksi napakkaa hylkäystä. Ensimmäinen hylsy oli kyllä luojan lykky!!! Kävi nimittäin niin, että luulin että nolla on alla viimeiselle esteelle jossa sössin koiran esteen väärälle puolelle ja olisi tullut kieltovitonen. Olin jo solmimassa Remon narusta itselleni hirttosilmukkaa, kunnes tuttava tuli sanomaan että huomasitko, teillä oli hylkäys jo alla kun Remo oli hypännyt renkaan ja kehikon välistä. Ristus että ei oo hylly tuntunut koskaan niin hyvältä!! Illemmalla keksin vielä sellaisen ajatusleikin, että voi kyl maar jos olisikin ollut nolla loppuun saakka ja sitten oltaisiin tultu kertomaan tuosta hylystä... Sitten sitä silmukkaa vasta oltaisiinkin sidottu ARGHHHH! Että hyvä näin tällä kertaa Eka rata oli muuten todella hyvä, videokuvaa ei tietenkään ole kun Ixus on Sveitsissä eikä paikalla ollut juuri ketään tuttua. Oli aivan mahtista mennä, Remon kanssa yhteistyö ihan nappiin.

Toisesta radasta sitten ei jäänyt niin hyvä maku suuhun, koira kävi kuumana jo startissa (räksytys ei tiedä koskaan hyvää lähtötilanteessa meille), ja niinhän se sieltä karkasi ennen lähtökäskyä heti, kun käänsin katseen ja kropan koiraan. Perkule! Meikäläisen kisahermo on vaan niin kehittymätön, ettei vielä pokka pidä lopettaa peliä siihen, jatkoin siis rataa vaikka juu, olisi pitänyt lopettaa kesken. Kakkosrata oli profiililtaan huomattavasti ekaa helpompi, mutta meille ansapaikkana oli kovalla vauhdilla suorassa linjassa putki - pituus - kepit, jossa kolossaalisen koiran vartalo ei taipunut ekaan keppiväliin. Liian luja vauhti taitoihin nähden siis. Tätä pitääkin heti harjoitella! Hylsy tuli hetikohta tuon jälkeen helposta paikasta, saman tyylinen putkiansa kuin Jarin radalla, jopa vielä helpompi. Tässä on huomattavissa sellainen trendi, että kisatilanteessa koira ei selvästi tule vetoihin mukaan niinkuin kotona rauhassa treenitilanteessa, kierrokset on kovilla kisoissa eikä ohjaus niin täsmällistä. Juu ja varmasti minä olisin voinut tehdä jonkun vielä paremmankin kuvion, vaikkapa puolivalssin ajoissa tai vastaavaa. Nytpähän tiedän tulevia ratoja silmällä pitäen!

Joten eipä edelleenkään nollatili kasvanut Missä lienee perimmäinen vika, kun ei tunnu tulosta tulevan... Vai ohjaajassa.

Hylsyistä huolimatta tänään on ilon päivä!!! Maailman ihanin

Ima 

täyttää jo 7 vuotta! Käsittämätöntä että jo niin paljon!