Ihanaa kun tulee kesä! Kevätkin on !! Jee :) Jälkiharrastuskin jatkuu, jäljen numero kaksi sijainti oli Tampereen Hervannassa, Firman takana sijaitsevilla parkkipaikoille. Hyvät nurmikot siinä parkkislottien välissä! Tallasin tiiviisti, puoleenväliin asti nami lähes joka askeleella, sitten harventaen loppuun. Jälki oli n. 250 askelta, kulmikkaan U:n muotoinen ja vanheni noin 40 minuuttia (käväisin pikku juoksulenkillä siinä koirien kanssa, hyvä minä hyvä hyvä). Remo lähti janalle oikein hyvin, lähetin kuitenkin läheltä koska meille tää on uusi juttu. Hyvin kuitenkin. Jäljesti ihan ok, 3/4 meni hyvin ja tarkahkosti, loppu neljäsosa jostain syystä tosi vaikea. Pää nousi ja jälki hukkui, levotonta haistelua sieltä täältä. Loppuun kuitenkin päästiin oikein hyvin. Ima pääsi purkamaan jäljen ja varmaan tyyliinsä veti myös tuonne viimeiselle neljännekselle ja siellä myös alkoi horjua. Ensin siis luulin, että Remolla hyydähti siksi kun oli a)loppupäässä b) harvempaa namia, mutta taisi olla jotain häiriötä siellä kun Imaakin sekoitti. Nyt pitäisi vähitellen etsiskellä jotain kivoja jälkimaastoja, hirmu laiska oon kun pitäisi se jälki ensin talloa ja sitten odotella ja sitten säätää vielä kaikkea kapuloita ja janoja ja ja... Kaverit, saa ilmoittautua seuraksi. Luulen, että meidän lähellä tuolla Hervantajärven luontopolun ja Kaarinanpolun suunnilla olisi aika kivaa metsää, ehkä. Katsellaan nyt sitten taas.

Kuvatodisteitakin löytyy.

Eilen sitten agilitya, se olikin kivaa! Kaksi helpohkoa radanpätkää, saatiin tosi kivat onnistuneet suoritukset ja hinkattiin kontakteja sekä sivuirtoamista kontakteilla. Kiva oli rennosti helposti mennä. Ilmoitin Remon agilitykisoihin Seinäjoelle 2.5. 3 starttia, Imakin saa yhden radan mennä. Nyt tulee nousunolla, sellainen kutina!

Myös tokorintamalta uutta, 12.5. iltakokeesta alokasluokan paikka. Arpomisen jälkeen päätin että yritetään koularia. Kiirekkös meillä ylempiin, kun ei ole tarkoituskaan avoa korkeammalla kisata (never say never). Jänskää!