Pääsiäinenhän se sitten meni ohi niin että hurahti! Tai oikeastaan mateli. Olin yksin kotona (Kepo sveitsissä, taas) ja oli ihan helevatin tylsää yksinään, argh! Perjantaina ei-mitään-tekemisen jälkeen menin laskemaan mäkeä Hervannan hyppyrimäkeen Hannan etc. kanssa, koirillakin oli kivaa. Illalla vähän lammasta ja saunaa Sallan keittiössä, ihan oli mukavata. Lauantaina ei-minkään-tekemisen jälkeen illalla syömään ja juomaan kaupungille, sekin oli ihan mukavata.En sitten lähtenyt lauantaina Helsinkiin kisoihin, olisi tullut vähän raskas pääsiäinen, ajoa akselilla Helsinki - Jyväskylä - Turku, ei kiitos. Sunnuntaina äidin karitsapatojen ääreen, jopas oli nihkee ajokeli vaikka Jasmo ystävällisesti ajoikin.

Maanantaina eli tänään sitten tylsän pääsiäisen megakliimaksi. Triplahylsy!! Aivan mahtavaa, omassa lajissaan varmasti hieno saavutus! Turkkuseen asti sitten piti lähteä aamulla silmät ristissä ajelemaan, oli muuten todellisia vaikeuksia pysytellä hereillä ja tiellä, ei kiva.

Eka rata oli Marjo Heinon käsialaa, ihan kiva pyöritys, alussa oli aika hankala (ykkösluokaksi) kuvio, piirtelempä sen huomenna muistiin ja liitän tänne, tietää mitä treenata. Alussa kaksi hyppyä suorassa linjassa, sitten viistosti vasemmalle pituudelle ja edelleen vasemmalle hypylle, josta sylkkärin/viskileikkauksen/pelastelun/poispäinkäännön/valitse-itsellesi-sopiva-ohjaustekniikka-tähän avulla puomille. Moni mini- ja medikoira tökkäsi heti pituudelle, ohjautuivat yli oikealta. Itse, kiitos Ninan vinkin, vekkasin hyppyjen välissä ja sain hyvän linjan pituudelle. Tässä seuraava salakavala ansa oli puomin alle viritetty putki, joka veti osaa koiria puoleensa. Meitä ei vielä (sekin kohta tulee ihan pian), vaan sain Remoa käännettyä hypylle hyvin, mutta hätäilin (tms) poispäinkäännöksen kanssa. Remo kääntyikin näppärästi niiltä jalansijoiltaan ympäri hyppäämättä hyppyä ja meni suoraan putkeen. Loppurata olikin ihan ok, myös kontaktit onnasivat tällä kertaa (varmaan siksi kun oli hylsy alla hah hah). Hylsyä jos ei lasketa niin ei muita virheitä radalta.

Toiselta radalta on oikein kuvamateriaalia, kun Sarvis ilmaantui paikalle :) Nokian X6 on ihan hyvä videokamera, vähän pätkäisi näköjään juuri sillä kohtaa joka eniten itseäni kiinnosti. Joka tapauksessa, Remo kävi kierroksilla jo lähdössä ja kuten nähdään kuvasta, aivan todella törkeästi varasti selän takaa Prkl!!! Lupasin pyhästi tämän radan jälkeen, että jos näin vielä käy niin se leikki loppuu siihen. Tässä kuitenkin pasmat niin sekaisin, että juoksen perään ja jatkan rataa. Ihan kiva, kunnes näköjään pujottelun virheen aiheutan minä itse vedättämällä liikaa edessä. En jaksanut korjata ja otettiin hylsy. Mitäpä tuolla enää väliä. Keinun jälkeen olisin halunnut vekata, puolivalssi edessä olevan muurin jälkeen (tiukka hypyllevienti) ja sujui muistaakseni hyvin. Kontaktit meni näköjään tässäkin ihan ok, puomin ylösmenolla ei ajatustakaan pysähtymisestä mutta sentään alasmenoilla ihan ok. Eli ilman hylsyä olisi ollut nolla heh heh. Ei paljoa lohduta juu. Tässä siis Heino edelleen viittoilemassa.

Photobucket

Kolmas rata sitten, Henri Luomala oli tuomarina. Ryssin itse ihan idioottikohdassa, valssi myöhässä rinnakkain olevilla hypyillä ja koira tuli toisen ohi sen takia. Vammainen aloittelijan moka. Tästäkin siis hylsy kun siinä ihmettelin että oho, ohi tuli ja sitte jatkettiin matkaa korjaamatta. Muuten oikein kiva paitsi lopussa tuli muurin palikoita kun oli kiire. Plussaa se, ettei varastanut lähdössä. Plussaa ohjaajalle, pidin pokan enkä ressannut sillä varaslähdöllä ja varmasti jos olisi ryöstänyt, olisin lopettanut homman siihen. Hyvin malttoi odottaa ja sain vähän kehuttuakin siinä sen odotusta.

Että sellainen pääsiäinen. Onneksi on ohi.

PS: Huutakaa multa tennarit ja jakku pois kuleksimasta: http://www.huuto.net/kohteet/puma-hooper-mid-mm-naisten-tennarit/133577969 ja
http://www.huuto.net/kohteet/your-face-jakkupuku-musta-koko-34-36/13357945
3