Nysse onneksi tapahtui, eli kakkosiin noustiin sunnuntaina Seinäjoen kisoissa kylmän sään säestämänä! Jes!   Ei mennytkään kun melkee tasan vuosi, heh...

Kisat ei alkaneet ihan lupaavasti, ekalta radalta ripsakka 15 virhepistettä. Kepeiltä pari virhettä (TAAS! paskaa! Kepit tehoreeniin! perhana!), lisäksi tippui yksi rima. Videolta katsoin kyllä että en hirmu pahasti häirinnyt riman päällä valssilla, mutta näköjään kuitenkin riittävästi. Järisyttävän näköiset valssit, voi pee! Mitä toi perse pystyssä kykkiminen on, esim tuossa heti alussa keinulle mennessä??!! WTF kysyn vaan. Nyt tietää mitä Koutsin pitää ruoskia paremmaksi Kontaktit oli myös aika hanurista, pl. A-este. Ei vaan tunnu kisoissa natsaavan, pitää miettiä mitä teen väärin.

Rata 1:

 No, toka rata oli hyppäri, sehän oli ihan kiva kun ei ollut mitään jännitystä (meillä oli jo tarvittava hyppärinolla plakkarissa). Elikkäs tupsulakki päähän ja uusia kuvioita kokeilemaan. Ja sehän menikin sitten alkuun heti plöröksi, ajattlein testata että lähetän kepeille ja leikkaan takaa, mutta koko kuviohan kusahti heti tuossa jo, kun en saa Remoa tarpeeksi tiukasti käännettyä ja tulee hirmu pitkä loiva kaarre suoraan kohti väärää aloitusta. No, ei auttanut vaikka yritin vedättää, taisi tuo putki vähän vetää myös puoleensa. Mutta muutenhan tosi kiva hassunhauska juoksurata, sai juosta ihan kunnolla! Yksi rimakin putosi, en keksi kyllä siihen mitään syytä jolla se selittyy...

Hyppäri:

 Sitten onneksi sokerina pohjalla vika rata joka suoritettiin vihdoin puhtaasti. Kaikkea viilaustahan löytyy, muun muassa ne kontaktit, mutta yritän nyt nauttia tästä ilosta ja jättää nuo viilailut niihin epäonnistuneimpiin koitoksiin Hassunhauskaahan on tuo Remon pikku pikku varastaminen tuossa alussa "heh heh heh"... Onneksi en itse mitään huomannut vasta kun videolta. Aika kehveli!

Rata 2:

 Mukavahan on aina voittaa, harmi vaan ettei ehitty jäähdyttelyltä palkintojen jakoon, kun palkinnon olisi vielä ojentanut oman seuran Jalonen. No mutta mitäs noista taas. Olin ilmoittanut myös iman yhteen starttiin ihan huvin vuoksi, ja aamulla vielä epäröin jaksanko jäädä pitkän ykkösrupeaman jälkeen sinne sateeseen. No, aurinkohan alkoi tietty paistamaan meidän voiton kunniaksi (haha ) ja hyvällä sykkeellä sitte vielä yksi rata.

Oli muuten mun ja Iman paras rata evö!! Okei, kerran ollaan saatu joskus monta vuotta sitten nollatulos ja vähän aikavirhettä joka on meidän ns paras tulos, mutta voi elämä! Irmeli eteni sukkulana ja teki jälleen suorituksen alle ihanneajan! Virhepisteitä tuli valitettavat 5, arvelinkin jo rataan tutustuessa että toiseksi viimeistä estettä ei päästä, se oli okseri ja keppien jälkeen vauhti on hidas ja koiran hyppytekniikka huono = varma tiputus. Ja vaikka videolta huonosti näkee, niin sinne keskellehän se rysäytti Mutta käsittämättömän hyvin muuten! Rata oli muuten profiililtaan helppo, onnistuin myös itse tekemään persjätöt ja valssit hyvällä ajoituksella. Mahtava juttu oli! Jossittelu ei auta, ilman vitosta oltais oltu 3.sijalla. Moni muukin oli ongelmissa okserilla, joten tulostaso oli "heikko" vaikka rata helppo.

Loppuun vielä iman rata:

Ens viikolla olisikin sitten tokokisat keskiviikkona, saas nähä kuinka käy. Lahjattomat treenaa.