Noniiin, perjantain epäviralliset startit jäi sitten tekemättä. Koko Ennin osallistumiskuvio olikin huijausta ja ansa, polttareitahan siinä sitten joutui viettämään... Ihan vähän harmitti että jäi väliin, no EI! Huippukivat poldet oli, sopivasti oleilua ja äksöniä. Perjantaina mut ryöstettiin kotoa puolialastomana bikineissä (Karia ja Jaria ei vissiin haitannut, itse olin hieman vaivaantuneempi), terassilla syöpöttelyä ja vähän juopottelua (vaatteet oli jo päällä), sitten solariumiin, sieltä yllättysyllätys MEILLE kotiin, ilta istuskeltiin terdellä, grillattiin ja pelailtiin rappakaljaa. Kaikki kuvat Sanna Kailanto!

Koiratkin oli mukana:

Lauantaina vähemmän miellyttävä, lievästi krapulainen, herätys puolen ysin aikaan ovikellon soittoon. Sieltä Hannalle brunssille.

"mmmm fooood"

 

Äksöninä jousiammuntaa (Rytsiksen blogissa olikin jo kuva), sitten jalkahoitoon (ei ole kuvia), sitten japsiravintolaan syömään oikein urakalla.

"mmmm fooood!!!"

Sitten pikku nöyryytysosio, kuten mun synkästä ilmeestä huomaa:

Kaupunkiagilityä ohjaajana oli tietty Minna.

Agilityhikoilun jälkeen sitten karaokesetit, grillailut ja juopottelut Mallan terassilla Sääksjärvellä ja yöksi keskustaan danssaamaan. Jo olikin hauskaa!! Voisi viettää polttareita useamminkin!

Arki tulikin hitusen liian nopeaa, mutta onneksi tiistain treenit tuli aika pian. Eilen menikin treenit Remon kanssa todella kivasti!  Tuntui vaan siltä että osuu hyvin yksiin, kontaktitkin oli jo paremmat kun kävin maanantaina vähän hinkkaamassa. Takaakierrot ja sylivekit on meidän tämänhetkistä ydintä, tosi hyvin saan Remon kääntymään. Väsyneenä huomaan taas meneväni kyllä vanhaan lankaan eli vien liikaa esteille, esimerkiksi takaakierrossa tyrkkään koiran ihan loppuun saakka ja sitten onkin jo kiire pois alta, samoin mm. putkeen menossa kun voisi lähettää ja itse lähteä oikomaan ja vastaanottamaan. Harjoiteltiin myös poispäinkääntöä kepeille, joka toimi ihan ok taas pienen kertailun jälkeen. Turun kisoissa kerran taisin kokeillakin ja heti olla ajoituksessa väärässä, lisää pitäisi harjoitella näitä.

Sitten loppuun yksi tosi tyhmä juttu. Remon virtsatulehdus ei nitistynytkään 10 päivän kuurilla, vaan vieläkin oli tarkastuspissassa elämää Ihan tosi tyhmä juttu!! Joudutaan nyt pidemmälle kuurille, joka tietty tarkoittaa sitä, että Nokian ensi viikonlopun startit on moronääs, samoin omat kisat viikon päästä keskiviikkona. HArmin paikka, odotin tosi innoissani jo ekaa kakkosten kisaa... Kun piti samasta syystä se Hyvinkäänkin startti silloin perua... Seuraavat kisat ehtii kalenteriin vasta juhannuksen jälkeen, ensin on karenssia ja sitten jo jotain häitä ja sm-kisoja ja juhannus. Siinähän se kesäkuu sitten menikin saa*tana. Mutta, tärkeintä tietenkin että saadaan koira terveeksi. Kovasti helposti kroonistuu nuo kusitulehdukset, parempi tappaa mahdollisimman tehokkaasti hetipois sellaiset. Mutta silti, harmittaa!!!!!