Sellainen oli se wabu! Aurinkoa ja sadetta, skumppaa ja mansikkamargarita. Kävin eilen ennen kylille lähtöä koirien kanssa pitkän lenkin ja tein siinä mennessäni pari jälkeä, jonka toisen tarkoitus oli janaharjoitus ja toinen jana + pidempi jälki keppeineen. Lisäksi metsälenkin aikana tein yhden keppienpoimintaharjoituksen.

Keppien poiminta meni tosi hienosti. Remo löysi ja nosti kaikki kolme keppiä tosi hienosti. Toisena oli se pidempi jälki, jana jossain 20m päässä, lähtö oikealle. Meni päin vitalista, janalla takajälki ensin ja sitten koira lähti ihan hevon kuuseen. Puolet jäljestä oli aivan kuutamolla eikä käytännössä jäljestänyt ollenkaan, harhautuikin niin että jouduin komentamaan takaisin. Keppeihin taas reagoi mutta jostain syystä ei nostanut ollenkaan, edes oikein käskystä. Tyhmä juttu. Loppukolmannes oli frolicvarmistettu, oli jo vähän parempi meno kuin aiemmin. Silti käsittämättömän paska suoritus.  Janaharjoitus meni ihan hyvin siihen asti kun juuri jäljelle tultaessa vierestä lähti rusakko (lienee ollut pesä siinä kun jälkeäkin tehdessä livahti siittä), joten sehän meni sitten ihan plörinäksi koko juttu. Keskittyminen oli aivan pakkasella, haikailli vaan jänön perään. Paska laji, en ala. Onneksi sää sentään suosi.

Huomenna onneksi paluu omien pariin, eli agilityyn. Kisat Seinäjoella, tällä kertaa kaksi mahdollisuutta nousta kakkosiin. Tokihan me saadaan se nolla jo ekalta radalta ja sitten ehditään kaksi kakkosten starttiakin ottaa  Imakin on ilmoitettu yhdelle lähdölle, se onkin hulvatonta.

Hyvää vappua kaikille!