ja paluu arkeen on kova mutta raskas! Perjantaina ja lauantaina siis juhlittiin avioitumista, which was nice  Perjantaina siis tahtomiset ja aamenet sekä lähisukulaisten syötöt, lauantaina sitten sokka irti ja boolimaljojen ääreen! Johan oli kyllä hyvä systeemi, kerrankin sai juhlia oikein urakalla (niinkun en koskaan juhlisi muutenkaan... heh). Lisäksi sai perjantaina ihan rauhassa turista sukulaisten kanssa ja lauantaina ottaa ilon irti ilman että tarvii pönöttää.

Koirat oi hoitopaikoissaan jo torstaista lähtien, Remo Mallan luona ja Ima Niinalla. Vielä kerran iso iso iso kiitos koirien hoidosta!! Ima ainakin viihtyi enemmän kuin hyvin Nöpö-kissan kaverina ja ainokaisena koirana, Remolla oli kova meininki Chocoa viihdyttäessä (1.5v saksseis narttu). Onnen päivät! Niina myös toimi myös maskeerajana :)

Nyt sitten pitäisi totutella uuteen nimeen, se onkin hankalaa. Tänään töissä piti esitellä itseni viitisen kertaa, neljästi osuin oikeaan ja kerran sellaisessa tilanteessa kun ei ehitnyt valmistautua niin meni huti... Blogi pysyy kuitenkin Mairana, ei muutu Maihaksi

Sitten loppuun vielä koirauutisia, wuf wuf!! Remo kävi eilen tiistaina jälleen eläinlääkärin käpisteltävänä, tällä kertaa otettiin pissanäytekontrolli. Antibioottihan lopetettiin 10pv sitten perjantaina sulfa-allergian ja niveltulehduksen takia. Sen jälkeen ollaan pärjäilty karpalotableteilla ja omenaviinietikalla. Kaiken tietävä internetti kertoi, että pissatautiin tehoaa em. luonnontuotteet, karpalohan tunnetusti tehoaa (?) myös ihmisillä, omenaviinietikka tuli esille jossain koirakeskustelussa, sen pitäisi alentaa kohonnutta ph:ta ja näinollen eivät bakteerit virtsassa viihdy. Tiiä sitten, oliko tuotteista hyötyä vai oliko tauti vain paikallinen. Näytehän otettiin tällä kertaa suoraan pistoksella rakosta joten tuote oli täysin steriiliä ilman ulkoisia haittoja... No joka tapauksessa JEE!! Vihdoinkin päästään taas kisoihin, seuraavat kisat lienevät 30.6. Vantaalla iltakisat ja 2.-4.7. erinäisiä startteja Agirodussa. Jos joku Artfulfoxilainen lukee tätä, vielä oltaisiin yhtä joukkueen jäsentä vailla, kun Nasta ja Sari eivät pääsekään!! Ilmoitelkaa minulle tai Sarille tai Johannalle!

Eilen oltiinkin treeneissä muutaman viikon tauon jälkeen, oli ihan huippua :) Lähestyvien Sm-kisojen vuoksi treenit olivat kisamaiset nollatreenit, ihan oikean tuomarin ja taustamusiikin kera. Eka rata oli aivan todella vaikea, kukaan sm-joukkueesta ei tainnut suorittaa sitä puhtaasti, eikä mekään. Ensin tehtiin rataa niin kauan että tuli virhe, sitten heti pois radalta. Ei kovin kauaa tarvinnut omaa vuoroa odottaa... Eka kiekalla päästiin esteelle nr. 5 (ihan ok, suurin osa tiputti rimat 2 tai 3), toisella ja kolmannella kierroksella jonnekin 12. esteen kohdalle. Ei ollenkaan paha!! Toisella tyylillä otettiin siten, että sai kokeilla kolmesti peräkkäin, aina alusta kun tuli virhe. Nämä meni tosi hienosti, päästiin parhaimmillaan jonnekin 15. esteen hujakoille. Remo oli huippu!!! Meillä oli tosi hauskaa, ei ollut mitään paineita sm-treenin takia eikä muutenkaan, kisamaista hauskanpitoa.

Toinen rata oli huomattavasti helpompi, eikä otettu enää niin kovalla prässillä. Tätäkään ei taidettu päästä nollilla, mutta tosi siististi kylläkin loppuun saakka. Yhtä rimaa en saanut millään pidettyä ylhäällä kun kiirehdin käännökseen, kontaktit kuitenkin tosi hyvät sekä ylösmenoilta (!!!! JES!) että alastuloilta. Olipa kyllä kivaa! 

Tänään jäljelle, johan tuostakin on sen 1.5kk... Ei taida mun kisasuunnitelma kovin lupaavasti edetä. Muttakunei huvita!! Ei kai se ole pakko jos ei halua??!! Yritän kuitenkin tänään vähän paikata, pitääpä selata näitä jälkiraportteja täältä niin näkee mitä pitää vahvistaa. Viikonloppuna olisi luvassa sm-kisojen mulkoilua ja turismia Vandaalla. Jee!