Huh huh, Nokian kesäjuhlista selvitty kunnialla, olipa hauskat bileet ne! Hauskaa ei kyllä ollut perjantaina aamulla kotona, kun huomasin Remon olevan jotenkin oudon vaisu :( Aamulla yleensä se hössöttää ja seurailee perässä tarkkana aamutoimissa, niin tällä kertaa makasi vaisunoloisena vaan. Lisäksi olin havaitsevinani, että portaissa oli jotenkin epäpuhdas ja varovainen. Kumminkin aamulenkillä meni normaalisti, eikä Matti osannut sanoa josko edellisenä päivänä mitään kummallista olisi lenkillä sattunut. Epäilin jo itseäni vainoharhaiseksi... Mutta mutta, menin iltapäivällä käväisemään kotona ennen juhliin lähtöä, niin Remo on vastassa kolmella jalalla  Hätäinen soitto eläinlääkärille, kiitos ja anteeksi taas kerran jälleen, Minna! Epäiltiin kusitautiin syötettävän sulfan aiheuttamaksi niveltulehdukseksi, hieman lisätietoja esim. http://www.ouluvet.fi/index.php?page=alias-10. Tosi tyhmä juttu :((( Remo on vaan maannut ja ollut vaisuna, ei edes jääkaapin avautuessa nouse. Ulkona kuitenkin ihan ok, kun pääsee liikkelle, meno on ihan puhdasta sitten kun vauhtiin pääsee. Kotona surkuttelee ja arkoo jalkojaan. Katsotaan nyt sitten kuinka tästä toivutaan, toivottavasti hyvin ja pian.

Sairastajan kisasijaisena on jälleen ollut Ima, joka keskiviikkona paikkasi iltakisoissa ansiokkaasti. Tai no... Aika sairasta menoa oli haha  Ekalta radalta hylly, Ima halusi suorittaa väärän putken, itse en osannut kunnolla kääntää ajoissa, koira teki omat ratkaisut. Mukava kuitenkin että on virtaa, ihan kivasti Ima juoksi tällä kertaa. Oltaisiin päästy alle ihanneajan molemmilta radoilta, kun videolta vähän laskeskelin! Toka rata oli niiiin hauska  Ima tulee pussista ja - tadaa - minä jatkan tyylikkäästi (?) ohjausta, ima keksii makkaraa syövän ratatyöntekijän ja lähtee tangentin suuntaan makkarametsälle. Kyllä me(ille) naurettiin   Hylsy siis siitäkin radasta, mutta yleisö viihtyi! Ja sehän on kai pääasia. Videonpätkää on tulossa, kunhan tämä rakkine sen saa ladattua.

Lisäys: nyt on videoo.

Photobucket 

Semmosta tällä kertaa, ei siis mitään hyviä uutisia valitettavasti. Toivotaan, että koirat parantuisi heinäkuun ekaan viikonloppuun mennessä, Agirotu joukkue- ja yksilökisoineen olisi kiikarissa silloin!