Kiitos kaikille onnitteluista! Eli Hannalle Joskus aina miettii, jaksaako tätä blogiakaan päivittää kun tuskin ketään edes kiinnostaa meidän jutut. Mutta sehän tämän idea kai on, että ihmiset lukee mutta ei tarvitse tulla kaapista, voi salaa lukea! Vähän vaan joskus tylsää kirjoittaa tyhjille seinille, mutta iteppähän oon tähän lähtenyt! No ei, tykkään tosi paljon kirjoittaa, lieneekö (kaukaisen) sukulaiseni Eino Leinon peruja? Onnee vaan hällekin, tiistaina oli Eino Leinon päivä, runon ja suven päivä.

Agirodusta toivutaan, en ole tehnyt tällä viikolla mitään paitsi vetänyt alkkaritreenit maanantaina. Koirat on saaneet uida, uida ja uida. En ole käynyt lenkillä kotimaisemissa varmaan viikkoihin, viime viikolla vaan kentän ympäristössä ja nyt ei vaan tee mieli lähteä hikoilemaan kun voi uidakkin! Meillähän on tosi hyvä ranta koirille ja itselle, ihan siinä lähellä Kaukajärvellä. Ainoa harmi että monet lähialueen asukkaat ovat löytäneet tämän secret spotin ja rannalla on lapsia ja koiriakin. Vähän huonompi uintispotti on kyllä ihan vieressä, ei vaan paista aurinko siihen! Eniveis, pitkän runoilun jälkeen piti sanomani, että Ima on nyt uinut! Eka kertaa evö!!! Tai oikeastaan ekaa, tokaa ja kolmatta kertaa evö. Koska oma ranta on oiva itsekin uida ja pohja pitkään matala ja hiekkainen, otin koiran raiveleista kiinni ja pakotin syvemmälle järveen. Ei tuntunut saavan paniikkia. Ei kuitenkaan ole innostuntu lajista sen enempää, eilen kun läträttiin Remon ja hautereiden kanssa siinä vielä Iman uiton jälkeen, niin mökötti vaan rannalla. No, siinäpähän mököttää, ihan sama.

Tosi hienoja kuvia on löytynyt netistä meistä! Oon ihan ollut liekeissä, Remo varsinkin on kunnostautunut poseeraamaan. Nää on olleet feisbuukissakin mutta menköön vielä kerran:

"Päästä jo radalle!!!" (kuva Kati Dahlström)

"Pois eestä sa***na!!!" (Kuva jälleen Kati D.)

Imakin on päässyt poseeraamaan (Kati D. kuvannut):

Ja paras homma eli palkintojenjaossa patsastelu! Ima on just siihen hommaan oikeanlainen koira, naapurin sesse ei ärsytä vaikka piti poseerata ihan kyynärpäät toisissaan kiinni ASB-lehdelle ja näyttää aina sievältä ja kauniilta Ja remmin tässä päässä voi ihan rauhassa keskittyä kättelyyn ja palkintojen pitelyyn kun ei koira riuhdo eikä räyhää.

     

(Kuva Jukka Pätynen, http://koirakuvat.kuvat.fi)

Nyt kohti treeniä ala Timo Rannikko sekä kisoja a la Kuopio. Jes, viinijuhlilla Paula Koivuniemi lauantaina!! Heippa.