Nyt ollaan lomailtu pari viikkoa ja viikko vielä (enää) jäljellä. Liian nopeasti menee aika...  Hyvin on tarjennut!

Lomahan tosiaan alkoi Parikkalan reissulla, ja ilahduttavasti pääsin treenaamaan aksaa kahtena päivänä siellä! Vielä kiitokset Parikkalan koiraharrastajien puheenjohtajalle, joka ystävällisesti laittoi treenikutsua minulle. Mukavaa porukkaa! Viime vuoden treeneistä mukana oli pari tuttua (Lajuset), joten ihan vieraita ei oltu. Treenit meni molempina päivinä tosi kivasti, Remo oli hyvässä vireessä ja itsekin sain puristettua ok liikkumiset ja tekniikat kuumuudesta huolimatta. Kiitokset laitoinkin jo koutsille, hirmu hyvältä tuntuu Remon kanssa meno nyt.

Loma on sisältänyt paljon autolla ajelua ja erilaisten (surffi)rantojen tsekkailua. Mulle se on ihan ok, siis rannalla istuskelu ja uinti näillä keleillä, varsinkin jos on mahdollisuus uitella koiria samalla. Yksi erittäin helmi ranta kaikkien perheemme jäsenten tarpeisiin löytyi Puumalasta. Pari kilometriä puhdasta hiekkarantaa ja matalaa rantavettä Saimaalla, ja kaiken kukkuraksi koirat saivat olla rannassa, ei nimittäin ollut virallinen uimaranta... Suosittelen!

Lisäksi ollaan käyty Yyterissä, missä ei koiria saa kyllä tavan rannalla uittaa. Siellä on joku koiraranta 3 km päässä ihmisten rannasta, mutta pitäkööt tunkkinsa... Käytin koiria uimassa rannan kauimmaisessa päädyssä eikä kukaan valittanut tai edes huomannut... Tosin juurikin yyteripäivänä sattui olemaan  +18 ja melko tuulista joten muita uimareita ei juuri ollut. Yyterissä imakin innostui leikkimään oikein kunnolla, vesi oli just ja just koiria polviin/mahaan ja nauttivat täysillä rantavedessä juoksemisesta frisbeen perässä. Remo alkaa olemaan melkoisessa fitness-kunnossa kesän uintikuurin jälkeen!

 

Muuten ei olla tehty paljon mitään, siis koirien treenauksen suhteen. Yyterissä tottistelin vähän siellä hiekkasärkillä rannassa, mahtavampaa paikkaa ei paljoa voisi kuvitella treenipaikaksi :D Kovat suunnitelmat osallistua tämän päivän tamskin kisoihin kariutui ilmottautumisen unohtamiseen... Samoin kuin huomiset Oriveden kisat jää nyt väliin. Tänään olisi viimeinen ilmo siihen belgien tokomestaruuksiin, ja vielä tässä harkitsen. Varma ehkä, sanoisin. Agilityssä Remo on nyt ilmoitettu ensi lauantaille Lempäälään ja sitä seuraavan viikonlopun omiin kisoihin.  Joten ohjelmaa alkaa taas olemaan, mutta onneksi mukavaa sellaista!

Nyt voisikin lähteä kentälle tsekkaamaan kontaktien tilannetta, ulkona on mukavat +22 ja puolipilvistä, eli täydellinen treenisää!