Perjantain agilitytreeneistä a la Timo Rannikko ei ole sen enempää raportoitavaa, paitsi että Punkalaitumella oli kuuumaaaaa!!! Remon paukkuarkuuskin tuli testattua samalla, tai lähinnä arattomuus. Kentän vieressä oli meneillään MH-testi ja paukuttelivat useaan otteeseen treenin aikana, eipä paljoa korvaa lotkauttanut. Tein vähän tottistakin siinä paukkeessa omaa vuoroa odotellessa, no problems.   Timon treenit pidettiin ratsastuskentällä jonka pohja oli paksua kumirouhetta ja ihan käsittämättömän raskasta oli juosta!!! Hyytyi Remoltakin vauhti aivan täysin loppua kohti! Ikinä ei ole treeneissä tuntunut että loppuu kunto kesken, nyt ei millään pystynyt juoksemaan täysiä ja ohjaamaan samaan aikaan. Aivan järkkyä oli vaikka itse treeni meni hyvin. Remo oli tosi taitava

Tuliaisina Kuopiosta 2 hylkäystä, sellaset oli ne kisat. Ekan radan tuomaroi Salme Mujunen, ja rata oli profiililtaan Mujusesta poiketen ei niin suoraviivainen. Ensin oli kolmen suora: hyppy - rengas - hyppy jonka jälkeen täyskäännös putkelle.  Kolmannen hypyn edessä oli tietysti ansaesteitä joten oli parasta yrittää ohjata ennakoivasti kolmosen käännöstä. No, mites meillä meni sitten... Remo ponnisti renkaalle ja itse olin niin hötäkässä kääntämässä jo kolmoselta, että hups, koira muutti kurssia ja tuli renkaan alta ja kielto sille kolmoselle. En edes huomannut koko renkaan alitusta kun olin niin keskittynyt siihen käännökseen -> Virhe Ensinnäkin suoritetaan niitä esteitä yksi kerrallaan ensin ennenkuin aletaan etenemään seuraavalle ja toisekseen, olin aivan liian ajoissa kääntämässä muutenkin. Kaveri vaan sanoi jälkeenpäin että koira oli jo ponnaamassa renkaan läpi kunnes teki muutoksen kurssiin, just niinkun näytin. Kehveli sentään! Mutta kiltti Remo, tekee just niinkun näytän. No, a-esteen jälkeen oli hieman erikoinen vienti kepeille, 360 astetta käännettiin kontaktilta keppejä kohti, oli mahdollisuus valita ohjaako kepit oikealta vai vasemmalta, keppien jälkeen oli taas täyskäännös vasemmalle. Alla kuva selventämässä:

Rataantutustumisessa ajattelin tehdä valssin a:n jälkeen, lähettää kepeille ja kiertää itse vasemmalle puolelle. Jotenkin se ei vaan mennyt niin, otin koiran aalta vaan mukaan ja lähetin sen kepeille ilman sen kummempia valsseja tai vekkejä ja pieleenhän se meni, tokaan väliin heti. No hylsy oli alla joten ihan sama... Lopussa vielä keinun jälkeen mokailtiin, jostain syystä Remo alkoi JÄLLEEN haukkumaan ja hyppimään mun syliin kesken radan??!! Ihan kun siellä sm-finaalissakin. Sanoisin jo melkein ongelmaksi. En tiedä miksi ihmeessä, enkö sitten anna tarpeeksi selkeitä ohjeita ajoissa vai mikä on???

Tokan radan tuomaroi Lummeranta, rata oli todella yksinkertainen ja helppo, kakkosluokan radaksi varsinkin. No siinähän sitten itse tietysti mokasin alussa käsittämättömän tyhmällä tavalla. Hyppy-hyppy-kepit-hyppy-hyppy-putki alkusuoralla, putki vaikeampaan päähän eikä suoraan edessä olevaan ansapäähän, ei kuitenkaan mikään älyttömän mahdoton ansa ollut. Ja mitä teen? Ohjaan suoraan sinne väärään päähän, ihan niinkuin tarkoituksella. Ja sitten kun tajusin että hups, ei sinne, niin oli jo ihan liian myöhäistä. Eli ihan oma pää pehmennyt helteessä? Loppurata meni kivasti, Remo kulki hyvin eikä tehnyt edellämainittua päällehyppimistä.

Eli ei tullut mainetta eikä kunniaa tällä kertaa. Muuten reissu oli leppoisa, näin vanhoja tuttuja joita ei ole vuosiin nähnyt ynnä muuta mukavaa kuten hautausmaalla ja Vellun mummolla käyntiä. Kasvattajan plänäämät agirodun joukkuekisan kiitoskaffetkin peruuntuivat joten ihan vaan oli aikaa nähdä kavereita ja nauttia helteistä.