Sunnuntaina hikisen päivän kääntyessä illaksi suunnistin kaverin kanssa Sääksjärven metsään jälkitreeneihin. Tein remolle n. 500 m mittaisen helpohkon jäljen, lisäksi Sanna tallasi Remolle ekan vieraan jäljen ever, mittaa oli jonkun 200-300m ja froliceja vahvistuksena. Jäljet vanhenivat noin tunnin kun käytiin lenkillä ja Remo pelotteli ja kurmootti lenkillä Jake-rukkaa niin ettei toinen uskaltanut edes kävellä kunnolla...

Itse suoritus meni sitten ihan päin p***!! Lähetin muutaman metrin päästä janalle, haki ensin ilmavainulla jotain takajäljen tapaista ja käskystä sitten otti oikean kun olin hetken katsellut haahuilua. Itse jäljestys jotain sinne päin, lähinnä nenä korkealla haahuilua ja lopulta eksyttiin ja keskeytin koko paskan. Sen verran pysyttiin välillä oikealla reitillä, että Remo ilmaisi pari keppiä (neljästä), näihin olin tyytyväinen! Päivemmällä olin vahvistanut keppejä omalla takapihalla ja Remo tajusi tosi hyvin mitä hain. Ensin kyllä tarjosi omenapuun kiertoa, kun odottelin keppeihin reagointia Palkkasin kyllä siitäkin, kun kerran tarjosi jotain edes. Mutta se jälki, perseelleen meni ihan totaalisesti. En tiedä mikä oli taas. Pitänee palata takaisinpäin ja ottaa simppeleitä metwurstiviljelmäjälkiä tai jotain. Tai lopettaa koko pas**a.

Sitten Sannan talloma jälki, mietin kyllä josko jättäisin tekemättä tuon epäonnistuneen takia. Mentiin kuitenkin, pienen neuvottelun ja mietiskelyn jälkeen Remo lähti oikeaa jälkeä pitkin, mutta muuten oli toisinto tuosta itse tallomastani. Muutaman sadan metrin sinnetänne jotenkuten haahuilun jälkeen keskeytin koko homman. Tällä jäljellä ei ollut keppejä tietenkään.

Tietysti mietin, että onko taas kusitautia (kuten veikkaan vapun paskajäljen syyn olleen) tai jotain muuta, samana päivänä ja edellisenä iltana Remo on raapinut naamaansa ja myös nuoleskellut normaalia enemmän vehkeitään ja sitä lähialuetta. Katsoinkin että punotti paljas iho siitä jalkovälistä ja silmät hieman rähmii ja raapimia on. Ell-konsultaation avustamana sitten pesin koko koiran. Nyt onkin uitu taas paljon, viime viikon koirahoitaja uitatti varmaan joka päivä ke-pe, lisäksi itse kävin uittamassa pe ja Matti la. Koko koira haisee taas ihan ulolle, shamppoopesu vähän helpottaa. No on sitten niin tai näin, jälki meni paskasti joka tapauksessa ja nyt mietitään mitä tehdään. Ehkä parin viikon päästä olevalta Briskness-leiriltä saadaan jotain neuvoja, osallistun Hannan seuralaisena vaikka ei ole itselläni Briskness-koiria.

Kutinan takia meinasin pitää eilen täyden vapaapäivän, mutta Remo oli ihan ok (vähän raapi päätään muttei nuollut itseään enää) ja huokaili merkitsevästi illalla. Siispä metsälenkille ja loppuun pikku tokot perjantain koetta katsoen. Sivulle tulot takaa kiertäen tai edestä jäävät molemmat vajaaksi, niitä vahvistin. Lisäksi seuraamista, tuntui tositositosi tiiviiltä, saas nähä mitä Mauri tykkää. Yritin vähän väljentää, tuskinpa onnistuin kovin lopullisesti. Luoksetulo hitaahko, johtunee pysähdystreeneistä, tähän uusintana innostusta ja vauhtia, suorapalkka. Jäävät moitteetta, josta maahanmeno oli nyt nopeampi, Hanna T:n blogista saatujen vinkkien perusteella olen yrittänyt saada nopeutta lisää. Nyt sitten vaan odotellaan koetta!