Holaa!! Nyt on valio-Tykkiä juhlittu oikein olan takaa ja olo sen mukainen... Mutta iteppä lähdin ;)

Tämä viikko on muuten ollut aika hiljaista, maanantain makailin saikulla ja tiistainkin, paitsi illalla möllikisoihin leikkimään tuomaria. Olikin aika jännää, kisaajia oli paljon, satoi kaatamalla ja vähemmän kaatamalla, oli kylmää ja pimeäkin tuli. Mutta kivaa silti! Minna koitti Remon kanssa kisaamista, itse olin niin töttöröö flunssan takia etten olisi jaksanut ja piti tosiaan nostella käsiä. Hyvin meni nermokki, hyvä tietää että tarvittaessa varakuskin kanssa onnistuu meno. Huvittavaa oli että koira veti ja ryskäsi mun luo ihan hinkuna ennen starttia, mutta lähtöviivalla istuessaan *spim* ja koira lähti kiltisti Minnan mukaan radalle, ei häirinnyt edes mun läheisyys kentällä.

Eilen Sääksjärven metsiin lenkille ja jäljelle, tein vähän vahingossa pitkähkön 750m jäljen helppoon maastoon. Vanheni about 50 min, lenkin ajan. Janalle lähti hyvin nenä auki ja sai heti hyvin jäljestä kiinni n. 12 metrin päässä lähetyspaikasta ja oikeaan suuntaan. Puoleen väliin asti mentiin hyvin, kolme keppiä purkkeineen löytyi. Mutta sitten... joku helvetin eksyminen, Remo lähti päättäväisesti etenemään puolijuoksua tangentin suuntaan, eikä auttanut kuin roikkua perässä vaikka tiesin ettei ole jäljellä. Ei tuu mittään tästä meidän jäljestä! Lopetan koko lajin prkl, en ees tiiä miksi yritetään??? Ei tule mitään. GPS mittasi "jäljen" mitaksi 1.2km eli pikkasen harhauduttiin ja olin aika äreänä koiralle, vaikkei se tietenkään mitään enää auttanut. Remo kuitenkin tajusi selvästi etten ollut yhtään tyytyväinen, luikki autolle aika nopsaan.

Tänään sitten päivälenkin yhteydessä tein helpon superlyhyen palauttavan harjoituksen, noin 50 askelta pitkä ja palkka päässä, sehän meni just niinkun pitikin ja Remo oli taitava. Että jopa vuorokauden piti lupaus lopettaa koko homma. Ainoo vaan, että lenkillä metsässä oli ällöttäviä hirvareita joita sai nyppiä vielä kotona YÄK! Vihaan muutenkin syksyä, joka paikassa märkää ja kylmää, ei ole hyvä tämä. Mutta jes, ensi sunnuntaina Jyväskylään kisoihin, jännää!!