Ei voittoa, ingen vinst (tjsp). Kolme rataa, kolme hylsyä. Kaikki kolme rataa olivat yllättävän haastavia, kaksi ensimmäistä jopa ikävähköjä, tosin ei meidän kisat ja radat näiden takia epäonnistuneet.

Pika-analyysi kertoo, että eka ja toka rata oli aikamoista matalaliitoa, sokka irtoili ihan täysin, Remolta siis. Eipä mun ohjaamisessa nyt niin kehumista ollut. Kontaktit, ei tietoakaan ja niin pois päin, muutenkin ihan holtitonta. Kolmas rata ihan ok vaikka onnistuin mokailemaan pari kertaa ja lopuksi hyllyttämään.

Ekalla radalla tippui heti eka rima, tylsyyttä. Rata oli jääkiekkokaukalossa ja hintsusti oli lähtötilaa. Ennen meidän starttia alkoi iso ukkosmyrsky ja jouduttiin odottelemaan jonkin aikaa -> Remo keräsi kaiken energian siinä ja oli aika villinä jo ennenkuin astuttiin kaukaloon sisään (räksytti siis). No tosiaan, eka rima tippui, syytä en tiedä mutta arvelen olevan yhteistuloksena ahtaasta lähdöstä sekä kuumumisesta. Piti jättää liian lähelle ja aika ryysiksellä tuli kun annoin lähtökäskyn. Poispäinkäännös tällä radalla puomin jälkeisellä elämällä sujui mukavasti, ja ihan ok rata (joo olin myöhässä esim putkelta pituudelle -kuviossa, mutta sitei lasketa) kunnes A:n jälkeen hypyltä Remo suoraan väärään päätä putkea, ehkä en ollut kovin tarkkana sen ekan riman takia ja huono veto oli. Kaikki kontaktit aivan suosta, juoksi vaan yli eikä kuunnellut.

Toinen rata, alku kivempi kuin ekalla, suora hyppy - puomi. Ei kontakteja kunnolla ylös eikä alasmenolla, ei hyvä. Virheitä ei kyllä tullut kuitenkaan. Puomin jälkeen hyppykuvio, valssasin suoraan koiran päälle ja rima tuli alas, törmättiinkin siinä, kun töpeksin edessä. Putken jälkeen suorassa linjassa hyppy ja 360 astetta takas A-esteelle, tein sylkkärin jossa onnistui se hypylle kääntävä osa hyvin, mutta jäin ihailemaan hienosti onnistunutta ohjausta (hah, jepjoo) enkä ohjannut sinne a-esteelle -> meni vieressä ollelle puomille. Ihan oikein mulle! Loppu meni ihan hauskasti, lopussa Remo painaa pitkällä edellä ja onnistun vielä ohjaamaan väärään putken päähän, tosin tiesin etten tee ohjausta huolella, huutelin vaan ja takaa yritin ohjata (väärin). Kivasti vauhtia molemmissa radoissa!

Kolmas meni parhaiten, tässä mentiin jo yhdessä hyvin, eikä molemmat omia reittejään. Alussa ihan hauska kuvio jossa onnistuin vekkaamaan 1-2-3, monet koirat yritti nelosesteelle heti kakkoselta. Sähläsin ja olin myöhässä tuossa nelosen jälkeen ja vitosmuurin palikka tämän takia alas. Sähläsin myös keppien alun vaikka olin pyhästi ajatellut kääntää vaan oman menosuunnan keppejä kohti ja antaa luvan mennä. En tiedä mitä oikein puuhasin?!! Hylsy tulikin kolmannesta sählingistäni, A-esteen sijaan putkeen, olin ihan väärässä kohtaa ja tiesin jo ettei tule onnistumaan ja sinnehän se meni. Kontaktit onnistui tässä kaikki hyvin, otin huolella ja näyttää typerältä kun pysähtelen jokaisella. Pitäis harjoitella omaa etenemistä ja kontaktia taas kerran jälleen ja suorittaa niitä kisoissakin.

Ainoa video tuli kännykkään vikasta radasta, toisaalta ei niissä kahdessa ensimmäisessä olisi ollut mitään nähtävää...

 

 Maanantaina töihin, hyi että! Lomailtu on, Tammisaaresta Parikkalaan ja Muuramen kautta takas Tampereelle.