Itte kun selvisin flunssan kourista, niin eipä aikaakaan että molempiin koiriin iski paskatauti! Huuto Remo jo tiistaina p****nsi epäilyttävän paljon, ja ke aamulla olikin jo ribulii. Jee. Iltapäivällä kun tulin kotiin, täällä oli vastassa kaksi surkean näköistä pelkiä ja muutama kasa gaggaa ja oksennusta eteisen lattialla. Nice!! Pari kierrosta vielä ripulia lenkillä ja silleetsiin. Illalla sitten just kun sain unen päästä kiinni, niin matso herätti että koirat vinkuu. Siellähän olikin sitten vuorostaan Ima portin takana pyytämässä päästä pihalle, yöllä sitten päästin takapihalle ja jännitin että tekeekö omaan pihaan vai kiepaseeko naapureille terveiset... Meillä on kyllä oikein kivat naapurit, että sinällään ei tarvitse sinne mennä. No enivei, aamulla sitten herätys 5:52 kun koirat haukkuu, johan ima oli vääntänyt tortenssonit pesuhuoneen lattialle ja vähän eteiseenkin, ja sitten vielä vähän pihalle. Tänään sitten jännittyneenä töiden jälkeen kotiin, ihme kyllä huusholli oli puhdas, mutta irmelillä oli kyllä kiire ulos. Remo tuntuu selvinneen yhden yön ja päivän päräytyksillä, katsotaan vieläkö Imaa vaivaa. Mutta jees, sellainen kakkaraportti täältä tänään. Toivotaan että Remo tervehtyy sunnuntaihin mennessä.

Tiistaina agilitytreenit oli MAHTAVALEISSÖNIT!! Alussa reenattiin Remon heikointa lenkkiä eli lähdössä pysymistä, sopivasti koira kuumui siinä odotellessa vuoroaan ja oli lähellä kisamaista lähtötilannetta. Koutsi, joka myös lähtötilanne-aatuna tunnetaan, oli tiukkana eikä antanut meille armoa jos tassukin liikahti. Itse tietysti ole tajunnut ihan täydellistä paikallaoloa vaatia, on saanut räksyttää ja tampata etutassuila. No, nyt saatiin aika hyvä treeni kun oli kuumana ja itsekin vähän sain kiinni Garretin lähtölupatilanneteoriasta (vaimikä sekin nyt sitten oli, mutta kuitenkii). 

Minnan radalla oli aika kiva profiili, ei mitään tiukkaa suhrua, mutta ei mikään simppelikään, 29 estettä taisi olla. Mukaan sai mahtumaan pituuden takaaleikkauksen, niistopersjätön, saksalaisen (vai mikä se nyt oli, takaakierto-päällejuoksu-persjättö?), pari-kolme kappaletta kontakteja, valssia ja ja... No enivei, koutsimme, joka myös kontakti-hitlerinä tunnetaan, oli oikein tyytyväinen meidän kontakteihin treeneissä ja itsekin toki olin! Tosi hyvin onnistui, päätin ennalta että saameri nyt menee oikein ja uskallan itse edetä ym. kisamaista, eikä mitään helppoa höpöhöpöä. Tosi hyvin pidin pääni! =)

Muutenkin meni tosi hyvin, noi em. ohjauskuviot sujui valssia lukuunottamatta aika kivasti, ellei jopa hyvin. Ainoo missä säädettiin, oli kohta jossa putki meni puomin alta ja piti mennä sinne putkeen. Niin eikö jumaleissön menny vaan kontaktille aluksi, joko/koska minä ohjasin huonosti ja ehkä tuo kontaktin ylösmeno on ollut tapetilla ja palkkauksen kohteena => kivoin. Joka tapauksessa kaiken kaikkiaan Tosi Hyvän Mielen Treenit! Mukava reeniporukkakin, taas saatiin kakkua kun treenikaveri oli saanut ensimmäisen agisertin, onnea vaan tätäkin kautta Tanjalle ja Puuttinille jos satutte lukemaan!

Maanantaina lenkin yhteydessä esineruutua, Remo hakee kyllä hyvin ekan esineen mutta sitten alkaa pyöriä etuosassa. Uusintalähetyksillä ei meinannut irrota millään, toi kyllä esineitä lopulta yksi kerrallaan mutta takakulman hanska vaan ei sitten millään. Lopulta menin etsimään sitä koirien kera, ja näytin tiputtaen ja lähetyspaikkaan, ei silti millään meinannu lähteä. Lopulta kuitenkin kävi ja toi. Tylsää tuo esineruutuilu! Remo kyllä ihan hyvällä fiiliksellä tekee vaikka tällä kertaa vähän junnattiin eestaas, kiva koira on se, aina tykkää kaikesta Cool

Täältä tähän, lauantaina nuorten SM-kisojen ylitoimintaa ja sunnuntaina kisat Jyväskylässä, onpa jännää!!! Isojen poikien luokassa, iik! hehhe Nauru