Ihana syksyinen lauantai eilen! Lähdettiin synttäreiden kunniaksi Pinsiön metsiin jälkikeikalle, mukaan pääsi tietysti vain Ima. Mukana olivat myös Hiisi & Sanna sekä Hanna & bct. Mahtava maasto, pehmyttä sammalmetsää kangasmaastossa, hiekkaisia pikkuteitä risteili välissä ja muutenkin täydellinen jälki/hakumetsä. Pikantin lisän antoi punaliiviset metsästäjät ja kauempana kaikuvat hirvikiväärin paukahdukset.

1286702470_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin tehtiin jäljet, itse tein Ennille n. 500m jäljen muutamalla kulmalla ja 6 kepillä, Hanna teki Imalle. Ima ei ole jäljestänyt ns. kunnolla koko kesänä, olen antanut purkaa Remolle tekemäni jäljet, mutta esim. keppitreeniä on tehty viimeksi muistaakseni v. 2007 Iidesjärven jäällä naksuttimen avulla = ei lainkaan. Pyysin tekemään suht suoran mutta pitkän jäljen, Irmeli kyllä varmasti hoitaisi homman kotiin, sen verran hyvänenäinen muidu se on aina ollut treeninpuutteesta huolimatta. Jäljelle jätettiin kaksi jauhelihaa sisältävää rasiaa joiden päällä kepit, for reason että tuleepahan nyt niitäkin huvin vuoksi vähän näytettyä. Jälki vanhentui tunnin verran, välissä katsottiin Hiisin oikein oivaa menoa sekä Heimon oikein hyvin onnistunut jäljenajo, josta nosti myös kepin eka kertaa evö. Hyvä Heimo! Hyvä Hiisi! Synttärieni kunniaksi olin keitellyt oikein kaffet ja Sanna tuonut sienipiirakkaa, mikäpä sen parempi tapa viettää lauantaita ja synttäreitä Cool Okei, mielummin olisin ollut Kirkkonummella Tesun luona ja agilitykisoissa, kuten oli aiemmin aie... Mutta hyvä tämäkin.

Irmeltsönin jäljestys alkoi oikein hyvällä vireellä, puin valjaat ja Ima lähti metsätietä nenä auki, haki Hiisin ja Heimon jälkien aloituksia ja hyvin löysi heti oman jäljen kun tultiin em. kohtaan. En siis tehnyt janaharjoitusta vaan lähdettiin suorilta jäljen päälle, syinä mm. vieras jälki ja yleensäkin vajaaksi jäänyt janatreeni. Hyvin kuitenkin lähti vieraalle jäljelle, tosin en tiedä onko Hannan haju nyt sen vieraampi, tuskinpa. Mutta joo, Ima vanha akka veti jäljen kuin vanha tavarajuna, hirveetä vauhtia ettei meinannut perässä kestää! Ihan päällä meni koko ajan, olosuhteet tietysti otolliset pysyä hyvin jäljen päällä. Veti ensimmäisestä purkista iloisesti yli, pysäytin liinasta ja näytin, hienosti nosti kepin pienestä käskystä ja onnellisena söi jauhelihat rasiasta. Kepiltä jatkettiin taas tohottaen hienosti, syvän ojan ylitys oli ihan piis of keik, toinen rasia löytyikin jo omatoimisesti ja lamppu oli syttynyt. Ima meni kyllä upeasti! Pusu

Remon kunnosta jotain päivitystä, gabapentiini tuntuu auttaneen jonkin verran. On ollut iloisesti lähdössä pihalle ja ihan ok on tasaisella liikkuminen. Nyt tänään aamulenkillä nosti jalkaa muutaman kerran, jes. Jalannoston jälkeen kuitenkin edelleen kivulias, vingahti ainakin kerran ja aina sitten juoksee kyyryssä pois. Ei kuitenkaan niin pahasti kuin ennen lääkitystä. Muuten odotellaan kovasti huomista, laitan sitten selvitystä tänne mikä on tuomio.