No niin, jos joskus ehtisi vaikka oikeasti aloitella tätä blogin pitoa? Meinannut olla hirveä ryysis. Eräs matkapuhelinyhtiö, jonka leivissä olen, on meinannut saattaa minut burnouttiin. Osasyynä börnikseen lienee myös se, että yksi ainoa kurssi jonka TTY:ltä otin syksyksi, meinasi kaatua niskaan samaan aikaan nyt kaiken kiireen keskellä.

Koirat olivat siis muutaman viikon totaalisen huonolla hoidolla, hyi kamalaa! No hengissä näköjään selvisivät, itse hieman vielä haen sitä, olenko elossa vai en. Onneksi on turvaverkkoa, Hanna (rytsis.vuodatus.net), Matso (kepo) ja Jonna (naapuri), jotka ovat auttaneet hurttien hoidossa itse tehdessäni 15h päivää. Huh!

Ima on nyt ollut "levolla", huonosti menneiden hakukokeiden jälkeen motivaatio on ollut pohjalukemissa. Lisäksi virtsan korkea ph-arvo ja kipeytynyt selkä (siis imalla nämä, eivät minulla ;) edesauttoivat levolle siirtoa. No, onneksi arvot ovat taas kohdallaan ja koirakin ihan pirteä jo.

Remon kanssa viime lauantaina treenattiin hakua, voi herranpieksut että se on hauska kaveri! Todella innokas, häntä viuhtoen lähtee maalimiehelle ja reippaasti kuulemma vaatii jo osuuttaan nameista piilolla... Ollaan otettu vielä näköjä ja haamuja sekä sellaisia muistiharjoituksia, ei siis vielä mitään valmiiksi piilossa olevia eikä kovin vaikeita piiloja. Vielä on hänellä havaittavissa pientä lievää näöllä hakemista, nenän käyttö on vielä vähäisempää. Mutta äkkiäkös tuo tajuaa, sen verran näppärä kaveri. Haukkuharjoituksiakin jo aloiteltiin. Hyvältä näyttää! ;)

Eilen sitten päästiin pitkästä aikaa agilitytreeneihin, treenit siirtyi talviajaksi Herttualan maneesille Kangasalalle. Ajatus oli ensin treenata vain iman kanssa keskiviikkoisin, mutta yhtäkkiä mieli halasikin Remon kanssa reenaamaan. Sarviksellekin tämä sopi mainiosti, ja treenin aihe oli just meille tehty, eli putkitreeniä. Maneesilla Remoa ensin jännitti hieman, omituinen kaikuva halli ja haukkuva saksanpaimenkoirakin siinä... No, alkujännitysten karistua intouduttiin menemään putkeen oikeen urakalla! Sen lisäksi, että putken sisäänmenojen kulmia hiottiin niin Remo palkkasi itsensä juoksemalla putken uudestaan pari kertaa edestakaisin joka ainoa kerta. Näin sitä saadaan aikaiseksi putkihullu koira. Lisäksi treenattiin pujottelua ja puomin ylösmenokontkaktia. Kotona oli illalla melko hiljaista! :)

Imakin pääsi hieman treenaamaan, yllättävän innokkaana oli. Ehkä tauko on tehnyt hyvää. Tarkoitus olisi osallistua Tamskin kisoihin 06.01.08 sekä Iman että Ennin kanssa. Toivottavasti Imalla ei ala juoksut! Mutta mutta, turha etukäteen murhehtia. Linkkien takaa minun ja Ennin suoritukset Kajaanin kisoista parin viikon takaa: agilityrata ja hyppyrata

Ohessa vielä kuva Remosta ja lempiasento sohvalla...
1109366.jpg