Hiljanen viikko takana, eipä paljoa kommentoitavaa. Tiistaina käväisin Sarviksen kanssa treenaamassa tottista, nämä olivat siis Remon ekat "oikeat" reenit. Aiemmin ollaan vaan vähä käyty riekkumassa treenikentällä ja jotain pientä olohuoneen lattialla näperretty, nyt sitten hinkattiin "perusteellisesti" parkkipaikalla (vanha perinne meillä).  Tapansa mukaan iloinen kaveri, meni ihan hauskasti. Aloiteltiin seuraamista, jostain syystä sen opettelu on jäänyt kotioloissakin minimiin (lue: nolliin). Poikahan taisi tajuta homman nimen! Naksuttimella palkkasin oikeasta kohdasta ja katsekontaktista, käveltiin siis koira sivulla ja odotin, että ottaa itse kontaktia, en siis häiriköinyt sen kummemmin. Nopsaan tajusi homman, kontaktin otto on helppoa, kun on niin ahne ja ollaanhan sitä harjoiteltu a) ruokakupilla (katsekontaktista vapautus kupille) b) hihnan irrotuksessa (kun ollaan lenkillä niin saa "vapaan" vasta, kun ottaa kontaktia) c) ihan perus sivulle tulon yhteydessä. Sivulle tulo onnistui hienosti ilman käsiapua, ehkä Remo on jotain tajunnut (vaikka välillä tuntuu ettei mitään ehdi huomata kun on niin kiire ;) Iman kanssa yritettiin opetella luoksetulon pysähdystä, ilman onnistumista. En vaan osaa ja raukka oli aivan kysymysmerkkinä. Hyvin teki ima muuten töitä. Sen kanssa on tosi kiva treenata, jos sitä vaan huvittaa...

Kotona yksi ilta treenattiin luoksetulon loppuasentoa, ilman onnistumista :D Ei vaan mennyt perille ja jotenkin itse en saanut tulemaan siihen oikeaan asentoon, yritin tuolilla istuen polvien väliin, hyppäsi syliin. Kun seisoin ja pyysin luokse, niin hyppäsi päälle... Molemmati oltiin vähän hoo moilasena, että mitäs tää nyt on ja miten pitäis tehdä. Jätän tuon luoksetulon loppuasennon hautumaan ehkä hetkeksi ja jatketaan vaikka noutokapulalla. Näitä temppujahan ny riittää harjoiteltavaksi ;)

Sunnuntaina oli sitten tarkoitus mennä hakutreeneihin kymmeneksi aamulla. Rytsistä ei meinannut löytyä mistään, ja sillä oli auto ja oli lupautunut kuskiksi. Enni on treenitauolla ikävän epämääräisen kasvainleikkauksen vuoksi :( (lisää: http://rytsis.vuodatus.net)  Lopulta päästiin treeneihin vaan puolitoista tuntia myöhässä, eipä siinä mitään... Paras anti oli ehkä Remon haukutus, aiemin tuolla Sarviksen tottistreeneissä vähän haukutettiin ja oli ihan piis of keik, nyt sitten metsässä. Itse haukutin ensin, heti innokkaasti räkytti namikipolle. Sitten Riitta kokeili, ei mitään ongelmaa. Haukku irtoaa näköjään helposti myös vieraalle. Jee! Itse treenit meni ihan ok, Remo jäi toisella maalimiehellä liiveistä puunoksaan kiinni ja kolmannen kanssa tuli pientä epäröintiä tuon äksidentin takia, ei kuitenkaan mitään vakavaa (ei halunnut oikeen lähteä etsimään, sitten kun lähti niin siksakkaili vailla päämäärää). Vähän helpotettiin treeniä heti, ja ihan hienosti löytyi sitten loputkin ukot. Irtoaa hyvin etsimään ukkoa pidemmällekin puskaan. Tätä menoahan me päästään kohta jo kisoihin ;) Joo just joo, yks bh ensin varmaan pitäisi suorittaa, ja pessimistinä uskon, että tulee joku sikavaikea murkkuikä päälle ja sitten tapellaan. No ne on sen ajan murheita ne. Imalla alkoi juoksut, joten Remon elämä on nyt sekaisin ihan jo tämänkin vuoksi.