Remo on nyt ollut kipeänä 11 päivää... Ja itse asiassa mennyt vaan huonommaksi Otsan rypistys Perjantaina käytiin eläinlääkäriasema Oivassa hakemassa helpotusta akupunktiolla. Oikeastaan selkä oli jo parempi viime viikon lopulla, lukuunottamatta autoon hyppäämistä joka otti kipeää. Akupunktioneuloja laitettiin selän alueelle ja jalkoihin, kipeimpään keskiselän kohtaan Remo ei antanut neulaa laittaa eikä se olisi siihen mennytkään, sen verran kireänä. Neulojen vaikuttaessa rauhoituttiin ihan makailemaan, ja muutenkin antoi hyvin hoitaa ja laittaa. Illalla lähdin itse Tallinnan retkelle, mutta kepo raportoi että Remo oli jo lähes oma itsensä, merkkaili normaalisti JEE!

Mutta mutta... Kuten lääkäri sanoi, seuraavat päivät olivat oikeastaan pahempia kuin aiemmin, tämän pitäisi olla merkki siitä että hoito tehoaa. Sunnuntaina kun palailin reissultani, vastassa oli tosi kipeä koira eikä ole oikeastaan paremmaksi mennyt päivien kuluessa... Eilen tiistaina tilanne paheni jo niin, ettei Remo suostu oikein lähtemään ulos vaan maastoutuu tai jumittaa ulkoportaille. Ei hyvä tämä nyt, ei ollenkaan. Akupunktiota antanut lääkäri kielsi hieronnan joten nyt ollaan vaan lämmitelty selkää kauratyynyllä ja BoT-loimella tässä hoitojen välissä. Huomenna torstaina on aamulla uusi punktointi, täytyy jutella lääkärin kanssa, tämä ei näytä ollenkaan hyvältä. No, jos tässä ei vielä kaikki niin eilen illalla Remolle tuli ripuli, varmaan johtuu siitä kun on pantannut kakkaamista sen kivuliaisuuden takia, nyt sitten suoli ärtynyt... Ihan hirveää oli katsoa kun takapihalla käynnin jälkeen sai hirveän kipukohtauksen kun suoristi itsensä kyyryasennosta Itku Yöllä oli vielä tullut eteisen lattialle, mutta en ollut herännyt mahdolliseen ulahteluun. Aamulla oli väsynyt ja apaattinen, makasi vaan lattialla kun tulin eteiseen. Katsotaan mitä on tapahtunut kun iltapäivällä meen töistä kotiin...

Ahdistaa ihan kamalasti, tietysti menin aamulla vielä selailemaan nettiä ja siellähän oli tietysti kaiken maailman hermopinnejuttuja ym samantyyppisillä oireilla. Ei tietysti pitäisi. Nyt vaan peukutuksia ja toivotaan että tämä tästä lähtisi paranemaan!!