Tilitys alkaa.

Sellainen kisaviikonloppu takana, olisipa voinut jättää väliin. Kisat alkoivat lauantaina Johanna Wurtsichtin (tjsp) radoilla, tosi kivoja oli. Itse olin megaflunssassa, ei auttanut yhtään kyllä suorituksia.

Lauantain eka rata oli mahtava. Ja tulos: vitonen. Voi vittu suoraan sanottuna alkaa nuo vitoset pursuta korvista ja ikkunoista ja ovista, ei ilahduttanut yhtään. Ja virheen syynä puomin ylösmenokontakti. Voi vattu. Rata oli vimpan päälle hyvä muutoin, video on jossain myöhemmin nähtävillä. Toinen rata sitten, alkoi mukavasti mutta heti jo kolmannella esteellä tippui rima, en tiedä yhtään miksi. Ei ollut mikään sen kummempi kohta, putkelta suora hyppy ja sen jälkeen 90 astetta oikealle neljännelle esteelle. Ehkä kiirus putkelta, itse olin jo ehkä menosuunta neljännelle? Voi vidutus maximus! Loppurata oli ihan ok, PAITSI sikamainen puomi jossa juoksi pysähtymättä ylös ja alas, otin sitten hylsyn ja tein koko helevatan puomin alusta uusiksi. Olin tyytyväinen siihen, että sain itseni kasailtua ja otettua uusiksi. Voi prkl.

No sitten sunnuntai. Flunssa oli multiploitunut yön aikana ja olin aika heikossa hapessa. Seli seli joo, mutta voin kertoa että Salme Mujusen juoksuradat + huono happi + ripeäkinttuinen koira = täydellinen katastrofi. Kaikki lähti päin prinkkalaa heti alussa, kun Remo karkasi lähdössä. Siis KARKASI!!!  Voi jumankeuta. Alussa oli koko kentän pitkän sivun mittainen suora, enkä ollut ensimmäisen esteen ohi kunnolla ehtinyt (tarkoitus oli mennä asemiin johonkin puoleen väliin), niin eräs suikkasi ohi. Siitähän tuli sitten hylsy heti kohta kun en kestänyt perässä ja remo kääntyi takaisinpäin ja näin edelleen. Loppu olikin pelkkää sähläystä, olin koko ajan myöhässä ja Remo huutaa räksytti minkä ehti. Tämä kaunis kokonaisuus on nähtävissä feisbuukissa http://www.facebook.com/video/video.php?v=145807585744&saved#/video/video.php?v=145809825744.

Toinen rata sitten... Kävin lämppäriesteillä härkkimässä ja härnäämässä lähtökuviota ja sainkin kiinni virheestä. HAH! Itse kisaradan alku oli hyvä ja nätisti istui odottamassa lähtölupaa... Mutta sitten ei. Plörinäksi meni, olin vaan ihan hidas ja huonona ja ei vaan sujunut. Pelkkää törmäilyä ja kiukuttelua. Ihan paskaa toisin sanoen. Tyhmä video on tuolla: http://www.facebook.com/video/video.php?v=145807585744&saved#/video/video.php?v=145807585744

Ihan paska viikonloppu siis. Flunssa ja paskasti menneet kisat, kruununa päällä se, ettei meidän Ennistä tullut käyttövaliota. Toinen ukko oli jäänyt metsään, tottis ja esineet oli menny hyvin siihen mennessä. Tilitys päättyy.