No niin on sekin kesän kohokohta takana päin. Meillä oli todella agilitypainotteinen juhannus! Perjantaina kisoissa Piikkiössä, illaksi Punkalaitumelle Hiidenhelmen majatalolle, missä oli muita koiraihmisiä jo juhlistamassa "kaunista" keskikesää.

Perjantain kisat olivat siis Piikkiössä mahtavalla Tuorlan alueella. Aamulla kuudelta lähdettiin Leppälän kanssa ajelemaan ja satoi jo niin maan perusteellisesti. Remolla kisat alkoivat (likomärällä nurmipohjaisella) agilityradalla. Agirata oli suht kiva profiililtaan, ei mitään syheröä vaan ihan perus ykkösten rata. Alussa helppo kaksi hyppyä + keinu -suora. Ja mitä tekee Remo? Arastelee nurmipohjaa ja ekan hypyn jälkeen hipsii tokan hypyn ohi ennenkuin ehdin mitään tehdä. Veetutti kyllä, loppurata puhtaasti. Jukka ripitti minua radan jälkeen siitä, etten käynyt ottamassa lämmittelyesteitä... Veetutti se, että olin tyhmä enkä käynyt. Eli ei vieläkään nollaa ja taas läheltä piti. Tämän radan PITI nauhoittua Ixukselle, mutta Jukka ei jostain syystä osannut painaa nappulaa tarpeeksi alas ja se siitä. Harmi, olisin halunnut nähdä mitä siinä alussa oikein tapahtui.

Toinen rata oli megahelppo hyppäri. Ja mitäs tässä sitten tapahtui??!! No witalis, putken takana oli mielenkiintoinen ratahenkilö, jota piti käydä morjestamassa. Woi Kettu!! Kieli ulkona Kymppi sitten lopputuloksena, kun lopussa en enää ohjannut ihan tarkasti. Video löytyy, kunhan ulostetaan se Jukan Lumixista.

Illan kolmosluokkia odotellessa olikin hyvä hetki lounastaa ja aloitella juhannusta. 1245605304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa siis herra Sandels, Jukka Leppälä ja HK eli Morjens Kiti eli Hello Kitty.

Illaksi sateiseen hiidenhelmeen, jossa odottin useita takkulaisia ja muutama eteläsuomesta uskaltautunut agilitaaja. Loppuviikonlopun ohjelma oli seuraavanlainen: agilityä, agilityä, syömistä, juomista, juomista, syömistä, linnunsilmänorsupalloa, agilityä. Joku taisi oikein tokoillakin, minä en. Molemmat koirat käyttäytyivät oikein oivasti, Imakin pääsi "kisailemaan", molempina aamuina oli rahapanoksella aamukisat. Lauantaina tössin itse totaalisesti (mental note to myself: ei krapulassa kisaamaan tai treenaamaan!), sunnuntain aamukisassa tehtiin Remon kanssa nolla ja tultiin kolmanneksi. Harmi, kahden euron panoksella olisi voitosta saatu ihan iso raha! ;)

Torstailta vielä hauska kuva, kun pienten hakutreenien päätteeksi lähistöltä löytyi ihan melkein oikea luonnonrauniorata.

1245605653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e