Eli heippa vaan, korean kielellä tosin. Ihan helppoa siis! Käväisin työmatkalla Etelä-Koreassa ja tarkemmin Soulissa. Siellä ei käytännössä ollut mitään nähtävää, ei kulttuuria eikä mitään historiallisia jutskia. Japanilaisilla ja sodilla lienee asian kanssa jotain tekemistä. No, mulle riitti paremmin kuin hyvin se urbaanin meiningin ihmettely. Tässä jotain pientä matkakuvaa:

Vessanpönttö lentokentällä. Hygieenistä!
1615370.jpg

Kahdeksan kerrosta ostarissa pelkkää kangasta. Sit näitä oli omistettu myös pelkästään kengille, vaatteille, leluille jne. You name it!
1615372.jpg

Ihmettelyä:
1615375.jpg

Ja sitten koiraosastolle. Ima leikattiin kaksi viikkoa sitten ja mitäs, se otti asian kovin vakavasti ja mökötti noin viikon. Tai en ole ihan varma kuinka kauan, ainakin siihen saakka kun lähdin reissuun eli 5 päivää. Sitten reissun ajan (6 pv) oli kuulemma maata mököttänyt eteisessä, varmaan odotti mua kotiin tai jotain. Katsotaan nyt kuinka hän tästä toipuu, henkisesti siis. Toivottavasti elämä voittaa ja saataisiin pirteä Ima joskus.

Käväistiin pikaisesti pk-kentällä maanantaina ja Remon kanssa on kyllä hiton mukava tehdä töitä. Seuraamisesta on tullut tiivistä ja todella hyvää! Ainakin omasta ja kai Hannan mielestä myös. Lisäksi tuollainen innokas kun se on, niin eipä siinä kauaa nokka tuhise, kun opetellaan temppuja. Maahamenoa ja luoksetuloa otettiin, ja eteenmeno kertalleen. Meinasi tulla perusvirhe eli innostuin ahmimaan liian monta juttua yhteen treeniin, pitäisi olla hitusen suunnitelmallisempi ja tehdä vain yksi juttu kerrallaan. Yritin nimittäin noutokapulaa siihen perään vielä, ja meni iha plörinäksi :D No ehkä opin taas jotain. Mutta kun on niin kiva puuhailla!

Sellainen pieni kipinä kyllä on, että jos kehtais uskaltautua Remon kanssa takut ry:n tottelevaisuuskisoihin elokuun alkupuolella... Vielä on sata asiaa opettelematta, mutta taitaa olla enempi ohjaajan laiskuutta ja osaamattomuutta. Sen verran olen myös jo toipunut Iman kanssa tehdystä riman alituksesta avoimessa luokassa viime vuoden keväänä, että mietin jopa Imankin viemistä sinne... Niin vannoin taas, että tokot jää sikseen forever sen kanssa. Mutta vielä ehtii miettiä tilannetta monta kertaa, katellaan mihin tämä nyt tästä lähtee.