Eilen Remo pääsi kokeilemaan vinttikoiran hommia. Tampereen vinttikoiraradalla järjestettiin jokavuotinen Mansen Murre -kisa, jossa joukkueissa juostaan 80 metrin etusuora. Miedän joukkue oli nimeltään "Tampereen koiraurheilijat ry:n vinttikoirien alaosasto" tai jotain tuon suuntaista.  Joukkueeseen kuului Remon lisäksi lyhcol Uma sekä bc Viljo. 

Jo ilmoittautuessani oli pieni kutina, että laji saattaisi sopia Remolle, rakenteeltaan pitkäjalkainen ja kuitenkin kevyt, ja tarpeeksi tyhmä että juokseminen täysillä on kivaa  Näinhän sitten kävikin. Joukkueemme voitti koko maksien höskän, Remolla oli paras aika joukkueesta (7.47s) sekä muutenkin varmaan aika vertailukelpoinen kokonaistuloksissa. VIelä ei ole kuulunut lopputuloksia, mutta mielenkiinnolla odotan. Joukkueessa muutkin pinkoivat aika ripsakkaasti, VIljo myös alle kahdeksan sekunnin ja Uma vähän yli. 

Ehti matkalla moikata yleisöäkin. (Kuva jasmo)

Siinä vielä palkintokoirat mitaleineen  Aika kaunis kuva, ihana syyspäivä oli! Kaikki oiken komeita ja kauniita  Hih olipa hauskaa se, pitäisi varmaan vaihtaa lajia!

Tänään sunnuntaiaamuna kuitenkin toisen lajin pariin, eli aamupäivällä hakuilemaan. Remo sai edelleen jatkaa haukkumisharjotteita, Hanna O ensin piilolla haukutti siten että tulen näytölle, sitten Hanna R haukutti piilolla ja yritti tuoda syötellen pois. Sitten vielä pari helpotettua harjoitusta, joista viimeistä pitäisi ehkä yrittää uudelleen: Hanna O puunjuurella, minä ja Remo siinä ja Remo alkaa ilmaisemaan, itse kävelen pois/puun ympärillä siten, että Remo ilmaisee ukkoa. Haukku on nimittäin aika katkonaista, ja mun tulo näytölle häiritsee kovasti. Tässä "takaperoisessa" harjoituksessa alun epäröinnin jälkeen satiin hyvä haukkusarjan esiin kun tajusi idean. Varmuutta vaan lisää, hyvä siitä tulee!