Maanantaina käytiin ihan perusreeneissä kentällä. Oli tosi mukavat reenit! Tehtiin kaikennäköisiä pikkujuttuja, ei mitään radanpätkää vaan ihan perussettiä. Tosi hyvä!

Ensin pujottelujen harjoittelua siten, että putki on ihan lähellä keppien päässä. Putkea päin pujotellessa Remo teki ensin ihan oikein koko kepit eikä sukeltanut putkeenkaan. Sitten tuli häröä, eli tajusi homman nimen, putken + palkan edessä eikä enää meinannut uusintakerroilla malttaa pujotella loppuun asti. No, olisi pitänyt vaan heti helpottaa apurimoilla, mutta ei vaan tajunnut... No, saatiin kuitenkin lopulta onnistumaan. Toisella kierroksella tehtiin putkesta poispäin, joka oli helpompi. Remoa ei niin nuo putket häiritse etteikö voisi muutakin tehdä. Uusintakerralla ei taaskaan malttanut pujotella loppuun asti (palkka edessä Sannalla), mutta vahingosta viisastuneena pistin apurit heti ja helpotin hieman. Tehtiin myös putkelle päin vielä apurien kanssa, hyvin.

Toisena harjoituksena tehtiin puomin ylösmenoa kierron kautta. Tää oli meille heti jo liian vaikea, enkä lähtenyt hommaan mukaan :) Siis vaikea siksi, että meillä on sen pelkän puominkin ylösmenon kanssa vielä niiiiin paljon tekemistä, enkä halunnut sotkea siihen mitään kulmia. Otettiin kuitenkin pelkkää tolpan kiertoa (hyvin, itse asiassa paremmin kuin osasin odottaa... Mistä Remo on opetellut nuo kiertokäskyt? Ei ainakaan multa :D No joo joskus ollaan vähän yritetty... Vähän. Sitten otin puomia ja kontakteja ihan todella pienillä kulmilla, en edes yrittänyt häslätä sitä liikaa. Alastulot ok, mutta ylösmeno, se ei vaan ole vielä kuosissa. Pitää ottaa askeleet taaksepäin ja venkslata pelkällä kontaktin kappaleella. Liikaa liikkuvia osia liian nopeaan??

Kolmantena harkkana otettiin jaakotuksia ja mikäsenytoli joku tvisteri tms. Mie en näistä termeistä oikein tiedä. Joka tapauksessa, molemmat ohjauskuviot meni hyvin. Itse en mikään jaakkofani ole, mutta pakko myöntää, että Remo kääntyi kumman nopsaan. Ehkä joskus uskaltaa vaikka kisoissa, tiiä näistä. Tvisteri (vaimikäsenytoli joku käännöskuvio) oli mulle vaikea, Remo osasi ihan hyvin.

Loppuun vielä megahelppo hyppyy-putkee-keppei -luukutus loppurentoutukseksi, kivaa oli. Nauru

Meidän piti tänään lähteä Ylöjärvelle epävirallisiin harjoittelemaan keinua ja kontakteja, mutta kaverit tuli yllätyskäynnille Haapavedeltä. Joskus toiste siis! Vähän jännittää juhannuksen Turun kisojen keinu, mutta ehkä se sit menee... Ei tiiä. Täytyy katsoa, jos tässä ehtisi vielä johonkin vieraille esteille nopsaan. Mutta mihin??

Loppuun vielä sunnuntaikevennys, Keskisen kyläkaupan julkisivu. Käytiin lauantaina häissä pohjanmaalla ja sunnuntaina takaisin ajellessa sukuloimassa ja tietenkin Keskisellä! On se vaan jännä paikka, huh uh... Sunnuntaina olisi ollut Miljoonakoira ja ykkösryhmäkin vielä, mutta ei jaksanut maksaa 5 euroa sisäänpääsyksi ihan vaan, että olisi nähnyt koiria näyttelyssä... Ei todellakaan.

1244619293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e