No niin nyt se ehkä iski tännekin. Tai sitten ei. Joka tapauksessa saikulla on tullut oltua tämä viikko. Harvinaisen jännää on houruilla 38,5 asteen kuumeessa, enpä muistanutkaan miltä se tuntuu.

Maanantaina ehdin kuitenkin taudin alla käymään tokohallilla vanhan hakuryhmäni vuorolla. Ajatuksena oli ottaa Remon kanssa niinkin vaativaa asiaa kuin odottelua sivulla rauhassa, perusalokasliikkeitä ja hyppyä. Meni ihan mukavasti, vaikkakin sivullaoleminen tuotti vaikeuksia. Hirmuinen hälinä ja jännää uudessa hallissa ja viereisessä looshissa agilitytreenit. Kyllä siinä belgin pää pyöri ja unohtui alta aikayksikön että ollaan suorittamassa Tehtävää. Seuraaminen muuten ihan ok, mutta täyskäännöksissä perä jäi, tai siis voisi olla terävämpi joka tavalla. Jättävissä liikkeissä meni seisomisessa maahan pariin otteeseen, eli todo-listalle jättävät liikkeet peräjälkeen treenaten, ei yksitellen. Luoksetulossa kävikin "hassut", eli kovassa hälyssä ekalla käskyllä Remo ei tainnut kuulla, ja toisella käskyllä meni maahan Ollaan juu treenattu kaukokäskyjä jonkin verran ja viime viikolla kotikentällä eteenmenoa ja YHDEN kerran otin maahan sinne loppuun... Yhden vaan. Tämä nimittäin toistui tänään päivälenkillä, kun ihan pikkuisen otin tokoa tuossa koulun kentällä... Meni luoksetulokäskyllä maahan. Ok, tätä täytyy ehkä korjata vielä vähän ennen koetta

Hyppy meni kuten piti, eli ensin oli wtf, sitten hyppäsi ja kun palkkailin ylityksistä ja seisahduksista, niin alkoi taas palautua hyvin mieleen. Siinäpä ei sen kummempaa, pitää vielä ottaa hyppyä agilityhallilla ko kerkee.

Loppuviikko onkin mennyt sairastuvalla, ja eilen kävin jopa ulkona ja tänäänkin. Koirat on ottaneet rennosti, oikeastaan varmaan tykänneet kun ovat saaneet kölliä patjalla olohuoneen lattialla koko viikon.