Niin tuli pieni treenitauko sitten pidettyä. Varmaan teki hyvää itse kullekin... Lisäksi Remo ja Ima pääsivät mummolaan äidin passattavaksi, kun oltiin Levillä lysthin piossa. Nyt onkin aika duuni keräillä kappaleita, eli saada laumaa taas ojennukseen. On ollut kuri vähän höllempää, heh. No viihtyivät varmaan hyvin.

Eilen sitten loman loppumisen kunniaksi lähdettiin pitkästä aikaa agilitytreeneihin. Remo oli varmaan funtsinut loman aikana näitä juttuja, kun rengas meni tuosta vaan. Eipä sillä, että siinä nyt mitään ongelmia olisi ollut, mutta muistipa kuitenkin mistä hypitään. Meiän seuran rengas on siitä hankala, että se ei salli mennä renkaan ja kehikon välistä, eli tätä virhettä ei vahingossakaan pääse syntymään = ei voi opettaa ihan oikeinoikein. Lisäksi pujottelu alkoi sujua, ainoa vaan että mun koulutusmetodit on sekavat. En ole oikein osannut päättää kuinka lähdetään pujottelua viemään, ja nyt ollaan menty vähän irtovinokeppejä ja hieman kuutta kiinteää suoraa keppiä kädellä vieden ja vaikka sun mitä. Pitäisi varmaan aloittaa vaan aasta eli alusta.

Hyppykuvio oli hitusen vaikea meille, kun tuo hyppiminen ja muutaman esteen "hyppyrata" on vielä ihan uutta. Huomattiin ainakin se, että Remosta on hyvää vauhtia tulossa oikeanpuolen vammainen, eli koira vasemmalla puolella kuvio meni ihan sujuvasti, mutta oikealla ohjaaminen tökki. Pitänee lenkillä alkaa tehdä ohjauskuvioita, eikä vaan hinkata niitä vasemman puolen (tottis)juttuja. Näin sitä kalikka kalahtaa omaan nilkkaan, oon mennyt noin helppoon vipuun. Iman kanssa aikoinaan muistin vähän molempia puolia kotitreeneissäkin verrytellä... :) Hirmu hauska veikkonen kyllä, meillä oli taas tosi kivaa vaikka lähdin väsyneenä ja huonolla mielellä.

Lauantaina olisi esimmäinen virallinen koiranäyttely Ylihärmässä, huih! Vähän vielä auki miten ja milloin mennään sinne päin, kaippa sitä täytyy sukuloida samalla reissulla. Yksin joutuu handleroimaan, iik! On niin erilaista, kun on tottunut Iman täydelliseen kehäesiintymiseen... Tuollainen hyppivä ja hilluva otus, joka näyttää keskisormea tuomarille :D hhehehe. Katsotaan millainen katastrofi on tulossa!