Torstain vapaapäivä tuli käytettyä tehokkaasti, ja juu ei dippatyön kirjoittamiseen... Luonnollisesti kaikkeen muuhun, esim. kentällä treeneihin. Sain Minnan ja Tykin seuraksi ja harjoiteltiin Vappu Alatalon hyppytreenejä, ihan mukavaa pitkästä aikaa. Harjoitus itsessään on vähän tylsä, vaikka Remo tuntui tykkäävän. Hyppi siis in-and-out -tyyppisiä estesarjoja eri väleillä, ensin kokoava harjoitus 6 askeleen välillä ja sen jälkeen avaavia sekä suhteutettuja välejä etäisyyden arviointiin (hevoskielellä sanottuna). Lisäksi muutama keinuharjoitus, kontaktit olivat näin jälkeenpäin sanottuna kisoissa aivan kamalat!

 

Siis jotain aivan järkkyä... Onneksi viimeisellä radalla onnistuin teettämään hyvän kontaktin, tästä radasta ei taida olla videotat... Hyi minua, aivan kamalaa hätäilyä! NYt pitäisi sitten tehdä viimeiset voitelut, viikon päästä lauantaina kisataan Nokialla. Se rengas ainakin vaatii hieman kertausta... Nauru

Onneksi Remo osaa istua lähdössä sievästi perseellään jalat supussa, kieli on vaan niin valtava ettei meinaa pysyä suussa. (Kuva: Jari Salmela)

1243159226_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muuten tällä viikolla olen ottanut rennosti. Keskiviikkona tein toivon mukaan viimeisen tentin ever, joten kouluasiat alkavat olla paketissa! Leikkelin jopa takapihan nurmikon ilolla, kun pitkästä aikaa sai tehdä jotain muutakin kun koodata tai muuten istua työn ääressä koneella. Kaivelin esiin ihka uuden noutokapulan ja heittelin Remolle kylmiltään. Hyvin nouti, kun ensin muisti mitä tehdään.. heheh myönnän olevani huono koirankouluttaja. Ei vaan huvittanut hinkata tarkemmin! Nyt voisikin jo katsella BH-kokeita sillä silmällä, kun aikaa on jopa koirien kouluttamiseen. Ehkä kesälomien jälkeen.

Lisäys: Tässä viel se viimeinen rata. Hylsyratakin löytyy jostain... :)