Eilen Kyötikkälän kentällä Hannan (R.) ja Sabinan kanssa, vasta kahdeksan aikaan aloiteltiin ja ilta venähti tietysti aika pitkäksi. Ei hyvä asia se, sillä aamulla töihin herääminen on niiiiin vaikeaa! Vai hetkinen, onkohan se aina yhtä vaikeaa? Taitaa olla... Lomaltapaluu-masennus on päällä, ei yhtään huvittaisi, mielummin olisin lomalla!

Tein kentän viereiseen metsään pienen pienen jäljen ennen treenin alkua, ehkä 100-150m, joka askeleelle metukkaa, ei keppejä eikä mittää. Sinne jäi hautumaan pariksi tunniksi.

Remo teki Enskan kanssa paikallamakuun, oikein hyvin meni. Sitten sabinan liikkuroimana aloluokan liikkeet. Pitkä seuraaminen hihnalla, tiivistä on... Ehkä Mauri ei huomaa? Muuten hyvä. Ilman hihnaa hyvä sekin, tiivistä kylläkin... Yritän palkkailla väljemmästä kohdasta. Remo seuraa kyllä hienosti muuten, paikka pysyy koko ajan samana sekä kontakti hyvin! On vaan aika kiinni jalassa, ei kylläkään paina eikä poikita mutta mutta... on vaan tiivis. Jättävissä liikkeissä seuraamisosuus alkaa vähän vajuta, kontakti pysyy kyllä mutta hitusen jää taaemmas, ei siis ihan ole siinä rinnalla, näihin pitää yrittää parannuksia, tosin yksissäkään kokeissa ei ole tullut sanomista, onko sitten vain minun kuvitelmaa? Jättävät liikkeet muuten ihan peruskauraa, maahanmeno taas Remon tyyppinen, asettelee ensin etujalkojaan ja sitten lopun ruhon, ei heittäydy kerralla. Ei vaan etene tämä mihinkään!! Seisominen, taas, erinomainen, seisahtuu heti käskyn kuultuaan niille jalansijoilleen eikä liikahdakkaan ennen istu-käskyä. Luoksetulossa jäi eka liian kauas, uusinnalla hyvin ihan kiinni etteen, sivulletulo takaa kiertäen hyvin, ei jäänyt vajaaksi. Lopuksi alo hyppyä, hyppää heti käskyllä (jee! eli on tajunnut tämän käskyn hyvin), ekalla kerralla teki saman kun kokeissa, eli seisahtui kyllä mutta liikkui kun itse liikuin. Pari vahvistusta uusintaotoilla ja sujui jo tosi hyvin. Hyvällä mielellä huomiseen!!

Ai niin, sabina teki luoksepäästävyysjuttuja alussa, mutta eihän niistä mitään "hyötyä" ollut, Remo ei tietty ollut milläänsäkkään kun ei ollut jännä tilanne, vaikkakin vieras ihminen. Antoi itseään käpistellä ihan ei mittää. Niin, ja sokerina pohjalla Remo sai hyppiä metristä estettä! Tykkää ihan hirveesti tuosta, sen verran on agilityverta suonissa. Kertahypytyksen jälkeen iski joku kierous, ja päätin ottaa noutokapulan mukaan! Remo sivulle, kapula yli ja käsky. Meillähän siis nouto on ollut aika nihkeää aina. Mutta voi jess, Remo hyppäsi yli, otti käskystä kapulan (haki sitä kyllä ihan itsenäisesti, mutta käskytin tuo-käskyllä ihan varmuuden vuoksi) ja ihan itte hyppäsi takaisin, ei tarvinnut mitään rohkaisuja tai neuvoja! Toipa vielä hienoon luovutusasentoon eteen vaikka hihkuin jo hypyn päällä jee jeetä! Ihana Remo! Oli kyllä kivat treenit.

Jälki ehti vanhentua about 2h, eli pisimpään ever. Arvelin, että menee ok kun on helppo alusta ja metukkaa. Paskanmarjat, lähti kyllä ok alussa mutta n. 10m päässä eksyi TAAS, haahuilee ja on ihan wtf. Vi***ttaa!! Otin pois ja aloitettiin alusta, samassa kohtaa haahusi mutta jatkoi johonkin, annoin mennä, jossain kohtaa harharetkellä saikin yhtäkkiä vainun ja palasi jäljelle ja loppuun ihan ok. Ja kaikki tämä sadan metrin aikana, miten voi olla? En tiedä miten enää voisi helpottaa? Pitää varmaan siirtyä Hannan vinkistä Tamfeltin nurtsille ja jättää metsät vähäksi aikaa. Ei vaan suju, ei.

Välissä vielä ulkoiltiin koko porukka, Sabinan 8kk bc Jeriko sai kyytiä belgeiltä, Remo oli taas niin leikkisetää että. Eli haluaa hyppiä selkään ja vähän äijäillä... Ei kuitenkaan kurmoottanut agressiivisesti kuten Jakea, sen verran lapsi vielä. Ima oli ihan innoissaan ja juoksutti ja kiusasi! Mukavaa oli.

Pe-la-su pelkkää koirahommaa, pe toko, la 2*agi startit molemmille myös Imalle! Ja su pm-joukkuekisa jossa Remo yhdessä Takkujen maksijoukkueessa. Kivaa!!