... ei tullut.
Silloin kun on kiire töissä ja opinnoissakin, on hyvää aikaa kirjoittaa blogia :P Eilen kisailtiin leikkimielisesti takkujen agilityseuramestaruuksista, mölleissä sekä kilpailevien ryhmissä. Pikkaisen jännitti kuinka Remo pärjää, käytännössä siis, ei niinkään mestaruuksissa. Mehän ei koskaan olla menty viittä-kuutta estettä pidempää pätkää, joten 18 esteen rata oli ihan uusi juttu. Eikä tietenkään oltu kisatilanteessa.

No itse kisaan. Remon vuoron lähestyessä parkkeerasin lähelle lähtöaluetta, ja ihmettelin kuinka koirani intoutui räksyttämään oikein urakalla radalla menevälle Kuje-nartulle (vai Amandako se oli...) Ei ole ikinä aiemmin kiihtynyt juurikaan radalla menijöistä..?! Nooo meidän vuoro tuli ja Remon keskittyminen: sitä ei enää ollut. Oli kiinnostunut vain siitä nartusta, joka meni meitä ennen. Noooo lähdettiin radalle, ja huis, koira hävisi ekan hypyn jälkeen kuin pieru saharaan, ihmettelemään vieraita koiria ja etsiskelemään sitä narttua. Loppurata mentiinkin tyyliin kolme-neljä estettä ja koira häippäsi, taas. Eipä siinä, kun päästiin maaliin, niin tsadaa, muistin että Kujeella oli juoksut päällä. Eipä ihme, että pikkaisen oli kontaktit kateissa.. :D Tietty asiaan vaikutti myös uusi tilanne (radan reunat täynnä vieraita, ei treeniryhmän tuttuja, koiria) ja toki mua vähän jännitti :) Olisinpa vaan tajunnut sen juoksun sillä nartulla aiemmin, niin en olisi kyllä lähtenyt Remon kanssa heti seuraavana. No, mitäpä pienistä.

Toinen uusintakierros meni jo ihan mallikkaasti, yksi kielto putkella ja HITTO! Tuuletin viimeisen esteen kohdalla ja *pim* rima tippui! Vitja mikä moka :D Tästä kunnon kantapäänkautta-opetus. ÄLÄ tuuleta ennen kuin olette varmasti maalissa.

Iman vuoro oli kilpailevissa ja hitto vie, sain sen kiihdytettyä tosi hyvään draiviin! Mentiin ihan tosi lujaa ja innoissaan. Ehkä sillä oli vaikutusta että sain parkkeerattua auton siten, että saavat seurata tapahtumia koko ajan ja toki näki, että menen Remon kanssa. Tiiä häntä. Ekalta radalta keppivirhe ja törmäilyä putken päässä, olin vahingossa väärällä puolella. Toisella kierroksella, joka ei ollut enää niin terävä, mutta reipas edelleen, saatiin yksi harmittava pikku kielto putkelta, haki sitä putken suuta jotenkin, taisi olla jo niin pimeää ja valaistus heikko. Tai sitten ohjasin vaan huonosti. Virhe kummiskin, mutta hyvä rata.

Päätän raporttini täältä tähän. Back to work.